top of page

Καινούργια σελίδα!


Μία καινούργια σελίδα ανοίγει για την ARMA RALLY TEAM (ART) την αγωνιστική ομάδα της ΑΡΜΑ ΕΠΕ, επίσημου εμπόρου NISSAN με έδρα τη Λάρισα.


Την ερχόμενη Κυριακή 20/03/2011 θα συμμετάσχει για πρώτη φορά «κατά παραγγελία» σε αγώνα. Υλοποιώντας ένα παλιό της σχέδιο, παραχώρησε ένα αγωνιστικό της αυτοκίνητο με πλήρη τεχνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να μετάσχει ο Χρήστος Σαμαράς σαν οδηγός στο επετειακό 40Ο RALLY ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, που θα γίνει στην περιοχή της Αρναίας και του Χολομώντα στη Χαλκιδική. Πρόκειται για έναν ασφάλτινο αγώνα από τους παλαιότερους αγώνες του ελληνικού αγωνιστικού ημερολογίου και έναν από τους σημαντικότερους της Βορείου Ελλάδος, που προσμετρά και στο κύπελλο Βορείου Ελλάδος 2011.


Ο Χρήστος Σαμαράς είναι μηχανολόγος – μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αγαπώντας το αυτοκίνητο και τους αγώνες, θέλησε να μετάσχει σε έναν απ’ αυτούς για να δει το σπορ και από μέσα.


Η ART αποφάσισε να παραχωρήσει, ένα αγωνιστικό NISSAN NOTE 1.600cc προετοιμασμένο στην κατηγορία Ν/2 και να θέσει στη διάθεση του νεαρού μηχανολόγου όλη την αγωνιστική της εμπειρία. Συνοδηγός του πρωτοεμφανιζόμενου Χρήστου Σαμαρά θα είναι ένας άλλος μηχανολόγος - μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ο έμπειρος Νώντας «ARMAKI» Χριστοδουλόπουλος.


Ο ιδιοκτήτης και manager της ARMA RALLY TEAM, Νίκος «ARMA» Χριστοδουλόπουλος, δήλωσε: "Πραγματικά καινούργια σελίδα!". Έχουμε τα τελευταία χρόνια στο μυαλό μας αυτό το σχέδιο και ήρθε η ώρα να το υλοποιήσουμε. Στόχος μας δεν είναι να πάρουν οι νέοι οδηγοί ή οι άλλοι συμμετέχοντες πρωταθλήματα. Αυτά τα παίρνουμε σαν ομάδα με δικές μας επιλογές. Στόχος τώρα είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέους (και όχι μόνο) οδηγούς να απολαύσουν το σπορ, να το γνωρίσουν από μέσα μ’ ένα σωστό τρόπο και να μοιραστούμε μαζί τους την εμπειρία μας και τις αρχές μας για ευγενή άμιλλα και μαχητικότητα, ώστε αυτοί να προχωρήσουν στη συνέχεια, εφ’ όσον το θέλουν, ακόμη πιο μπροστά. Εύχομαι καλή αρχή και καλή διασκέδαση στο πλήρωμα. Οι μηχανικοί μας έχουν κάνει ότι είναι δυνατόν γι αυτό. Ελπίζω όλοι να το απολαύσουμε.

bottom of page