top of page

Η συνέντευξη του Θέμη Χαλκιά στον Α.Ο.Θ.


Ο αθλητής του ΑΟΘ Θέμης Χαλκιάς, με συνοδηγό τον Ανδρέα Βίγκο και το Ford Fiesta Rally2, συμμετείχε και βίωσε τον τερματισμό ενός Ράλλυ Ακρόπολις!


Ποιες ήταν οι πρώτες σας εντυπώσεις από τον αγώνα; Από την οργάνωση;

Ο αγώνας ήταν πολύ καλά οργανωμένος και αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους. Από το 2013, το τελευταίο παγκόσμιο Ακρόπολις, οι απαιτήσεις και οι οργανωτικές λεπτομέρειες στο σήμερα δεν έχουν καμία σχέση. Μπράβο σε όλους όσους έτρεξαν και μόχθησαν. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν δει τις όποιες ελλείψεις και για το 2022 θα είναι ακόμα καλύτεροι.


Ανταποκρίθηκε το αυτοκίνητό σας στη δοκιμασία του αγώνα σύμφωνα με την προετοιμασία που κάνατε;

Το αυτοκίνητο μας ταλαιπώρησε από μία μικρή λεπτομέρεια η οποία ωστόσο ήταν πολύ σημαντική και έπαιζε σημαντικό ρόλο στην απόδοση του κινητήρα. Το θέμα λύθηκε και στις ειδικές της Κυριακής προσπαθήσαμε να απολαύσουμε τον αγώνα έχοντας ξανά διαθέσιμη την πλήρη ισχύ του κινητήρα.


Το τελικό απόσταγμα από την εμπειρία σας ποιο είναι;

Σίγουρα δεν ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα, τις ειδικές, τον κόσμο και το αυτοκίνητο όσο θα θέλαμε. Ωστόσο καταφέραμε να φέρουμε το αυτοκίνητο πίσω στον τερματισμό χωρίς να εγκαταλείψουμε και χωρίς να κάνουμε χρήση του Super Rally.


Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Φυσικά να έρθουμε στον αγώνα της λέσχης μου, στο χωμάτινο σκέλος του Ράλλυ Δ.Ε.Θ.


Θα θέλατε να μοιραστείτε κάτι άλλο από την εμπειρία σας;

Τον απίστευτο και κυριολεκτικά αμέτρητο κόσμο στις ειδικές διαδρομές. Μας ενθάρρυνε, μας έδωσε κουράγιο.





bottom of page