Είστε εδώ Αρχική Ράλλυ Δ.Ε.Θ. 51ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. 51ο Rally ΔΕΘ - Οι συμμετοχές

51ο Rally ΔΕΘ - Οι συμμετοχές

51ο Rally ΔΕΘ - Οι συμμετοχές

51ο Rally ΔΕΘ - Οι συμμετοχές 51ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Η οργανωτική επιτροπή του 51ου Rally ΔΕΘ με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζει τους 24 πρωταγωνιστές του αγώνα οι οποίοι και θα κληθούν να δώσουν την μάχη την Κυριακή στα βουνά της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Το νούμερο 1 φυσικά και δεν θα μπορούσε να πάει κάπου αλλού πέραν από τον Πρωταθλητή Ελλάδος για το 2017 Σωκράτη Τσολακίδη, ο οποίος για μία ακόμη χρονιά θα αγωνιστεί με το γνωστό Skoda Fabia R5 και θα έχει δεμένο στο δεξιό bucket τον Χάρη Δήμο. Από πίσω του θα ακολουθήσει ο Γεώργιος Αναπολιωτάκης από την Κρήτη με συνοδηγό τον Αθανάσιο Τσιούκα που, μετά την ατυχία τους στα Ιωάννινα, θα προσπαθήσουν να παραμείνουν στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος Ασφάλτου με ένα Mitsubishi Lancer EVO X. Με το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά με διαρύθμηση R4 ακολουθούν οι Καρπάνος - Καρπάνος οι οποίοι μας τιμούν για μία ακόμη φορά. Ο υιός στην θέση του οδηγού και ο πατέρας στην θέση του συνοδηγούν θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Μόνιμος φίλος του Rally ΔΕΘ φυσικά είναι και ο Άκης ο Καλούδης με συνοδηγό τον Σάκη τον Τοπούζη οι οποίοι θα έρθουν για μία ακόμη χρονιά με το πολύ δυνατό Mitsubishi Lancer EVO VIII από την μακρινή Αλεξανδρούπολη. Με το νούμερο 5 στις πόρτες του συναντάμε την πρώτη συμμετοχή από την Λάρισα με οδηγό τον Γεώργιο Γεροδήμο και συνοδηγό τον Σωτήρη τον Γρηγορίου θα εμφανιστούν στον αγώνα με το Opel Astra OPC. Πίσω τους ακριβώς θα πάρει εκκίνηση μία συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας με οδηγό τον 2ο του πρωταθλήματος Ιωάννη Πλάγο και συνοδηγό τον Άλκη τον Ρέντη από τον ΟΜΑΘ. Οδηγός και συνοδηγός είναι χρόνια μαζί και έχουν καλή χημεία και παρέα με το δυνατό Honda Civic Type R είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Στο νούμερο 7 συναντάμε τον Γιάννη τον Κωνσταντινίδη ο οποίος μετά το 46ο Rally ΔΕΘ εμφανίζεται ξανά με το υπέροχο Citroen ZX και όρεξη για το καλύτερο με συνοδηγό τον αδελφό του Βαγγέλη. Με το νούμερο 8 στις πόρτες συναντάμε την δεύτερη συμμετοχή από την Κρήτη και τρίτο του Πρωταθλήματος Ασφάλτου τον Δημήτρη Κτιστάκη με συνοδηγό του τον Μανώλη Κτιστάκη και όχημα ένα πολύ όμορφο και δυνατό Peugeot 306 S16 Base.

Τον αριθμό 9 στις πόρτες θα έχει ένα ακόμη πολύ δυνατό πλήρωμα από την Κρήτη με οδηγό τον Ανδρέα Περάκη και συνοδηγό τον Κωνσταντίνο Κουρουγκιαούρη που θα οδηγήσουν ένα Peugeot 206 XS.

Η πρώτη δεκάδα του αγώνα κλείνει με τον Ιπτάμενο Γιατρό του αγώνα Σίμο Θεοφανίδη και συνοδηγό τον Λευθέρη τον Μαύρο. Το νέο όπλο του γιατρού είναι ένα Peugeot 207 RC που θα κάνει τον δεύτερο αγώνα του μετά το Rally Αλμυρός όπου και το πλήρωμά του αναδείχθηκε 2o στην C3.

Στο νούμερο 11 βρίσκουμε τους Μίλτο Αγγλόπουλο - Ιωάννη Σαρητσόγλου που θα δεθούν στο Citroen C2 GT και θα διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στον αγώνα. Το Citroen C2 ακολουθεί το δεύτερο Honda Civic Type R του αγώνα με οδηγό τον Πρωταθλητή Συνοδηγό για το 2017 Παύλο Μπαξεβανάκη που θα ακούει στα αυτιά του τις οδηγίες από τον Λάζαρο τον Σκουλαριώτη.

Στο νούμερο 14 βρίσκουμε τον Πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία C5 Αλέξανδρο Δήμο, ο οποίος παρέα με τον Θανάση τον Ντίτορα θα οδηγήσουν το αγαπημένο τους Citroen Saxo VTS στην καλύτερη δυνατή θέση. Τους Δήμο - Ντίτορα θα ακολουθήσουν με το νούμερο 15 και Peugeot 106 S16 οι Αλέξανδρος Δημητρίου - Ευάγγελος Δημητρίου από τις Σέρρες. Οι συμμετοχές από την Κρήτη συνεχίζονται και αυτήν την φορά συναντάμε μία μικτή συμμετοχή νησιού και στεριάς. Με το νούμερο 16 στις πόρτες και το πρωταθληματικό Renault Clio Sport 2.0 συναντάμε τον Γεώργιο Δήμου, ο οποίος παρέα με τον Γρηγόρη τον Κορίνθιο του ΟΜΑΘ έρχονται στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε έναν ανταγωνιστικό αγώνα.

Μεγάλοι σε ηλικία, μεγάλη σε εμπειρία αλλά και με μεγάλη ταχύτητα έρχονται οι Αντώνης Μπαξεβανάκης και Μιχάλης Ρεντζούλης οι οποίοι με το Toyota Yaris που κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2017 θα προσπαθήσουν για την πρωτιά στην κατηγορία τους στις ειδικές του Rally ΔΕΘ.

Στο νούμερο 18 θα συναντήσουμε τους Γεώργιο Μπακιρτζόπουλο και Στέλιο Θωμόπουλο οι οποίοι συμμετέχουν ανελλειπώς σε κάθε Rally ΔΕΘ από την πρώτη εμφάνιση τους σαν πλήρωμα με το Peugeot 206 RC.

Ακριβώς πίσω τους και με όμοιο αυτοκίνητο θα αγωνιστούν οι Μιχαήλ Σταυρίδης - Δημήτρης Παρταλιός. Η εμπειρία οδηγού - συνοδηγού είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να αποτελεί εγγύηση για ένα καλό αποτέλεσμα.

Την πρώτη τους εμφάνιση σε Rally θα κάνουν οι Ιωάννης Γαλάνης με συνοδηγό τον Θεόφιλο Κατσιώνη. Στις αναβάσεις δείχνουν ότι δεν τους λείπει η ταχύτητα, αν έχουν και την συνεργασία πιθανόν να τους δούμε με καλό αποτέλεσμα αφού και το Renault Clio Sport έχει το palmares γι αυτό.

Ότι και να πούμε για την συμμετοχή με το Νούμερο 21 είναι λίγο. Είναι μία συμμετοχή από Κρήτη της Disable Motorsport με οδηγό τον Στράτο Σταματάκη και συνοδηγό τον Γιώργο τον Πουλάκη. Το ειδικά διαμορφωμένο Peugeot 106 Rally του οδηγού έχει τα φόντα για το καλύτερο.

Στο νούμερο 22 βρίσκουμε μία νέα συμμετοχή με οδηγό τον Γιώργο τον Αγγελίδη και συνοδηγό τον Στράτο τον Τερζόπουλο με Renault Clio Sport. Μία θέση πιο πίσω βρίσκουμε τον Αστέριο Ζάχο με συνοδηγό τον Παναγιώτη Γαζγάζη με Peugeot 106 S16, ακολουθούμενο από τους Ιωάννη Ξανθόπουλο - Ιωάννη Στοΐλα με το Alfa Romeo Alfasud. Τελευταίος αλλά όχι έσχατος έρχεται ο Σωκράτης Πάζης με συνοδηγό τον Χρήστο τον Σιδέρη και όχημα ένα Nissan Micra K12 1.4

Δείτε ακολούθως τις συμμετοχές σε μορφή pdf

51ο Rally ΔΕΘ - Οι συμμετοχές
Έγγραφο PDF, 19.50 KB, 665 λήψεις, 12 Σεπ 2018 20:48
Έχει διαβαστεί 1551 φορές

Αγωνιστικά Νέα - Ράλλυ ΔΕΘ

53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Δελτίο Τύπου Νο 9 - Καταλυτική η συνεισφορά του Δήμου Πολυγύρου στην επιτυχημένη διεξαγωγή του 53ου Ράλλυ ΔΕΘ

53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Δελτίο Τύπου Νο 9 - Καταλυτική η συνεισφορά του Δήμου Πολυγύρου στην επιτυχημένη διεξαγωγή του 53ου Ράλλυ ΔΕΘ

σε 53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

To 53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. έχει περάσει στην ιστορία και τώρα που έχει «πέσει η σκόνη» ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δήμο Πολυγύρου για την πολύτιμη αρωγή του στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του.

53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Δελτίο Τύπου 8 – Αγώνας – Τα είχε όλα!

53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Δελτίο Τύπου 8 – Αγώνας – Τα είχε όλα!

σε 53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Το 53ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. τα είχε όλα! Ήταν διαφορετικό. Θέαμα, συναγωνισμός, απρόοπτα, σε ένα αυστηρό πλαίσιο τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19 που δυστυχώς απαγόρευε την παρουσία θεατών.

53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Shakedown - Ζέσταμα για τα πληρώματα ενόψει του αγώνα

53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Shakedown - Ζέσταμα για τα πληρώματα ενόψει του αγώνα

σε 53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το shakedown του 53ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. στην απαιτητική διαδρομή της Γαλάτιστας.

53ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Χάρτης Διαδρομής, Αποστάσεις, Χρόνοι

53ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Χάρτης Διαδρομής, Αποστάσεις, Χρόνοι

σε 53o Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Ο χάρτης και τα ωράρια του 53ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Αγωνιστικά Νέα - Ράλλυ Θερμαϊκού

49o Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού- Αναβολή λόγω covid-19

49o Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού- Αναβολή λόγω covid-19

Η πανδημία του covid-19 ανάγκασε τον Α.Ο.Θ. να αναβάλλει το 49ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού

49ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού - Δελτίο Τύπου Νο1 - Και φέτος στο Ωραιόκαστρο!

49ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού - Δελτίο Τύπου Νο1 - Και φέτος στο Ωραιόκαστρο!

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου θα φιλοξενήσει και φέτος το Rally Sprint Θερμαϊκού

Οι νικητές του 48ου Rally Sprint Θερμαϊκού - Παναγιώτης Καμπύλης και Σταύρος Σταμέλος

48ο Rally Sprint Θερμαϊκού - Ο Τολμών Νικά

Ο επίλογος ενός συναρπαστικού και καινοτόμου αγώνα

48ο Rally Sprint Θερμαϊκού - Διαδρομή, Αποστάσεις, Χρόνοι

48ο Rally Sprint Θερμαϊκού - Διαδρομή, Αποστάσεις, Χρόνοι

Το ωράριο και οι χιλιομετρικές αποστάσεις της διαδρομής του 48ου Rally Sprint Θερμαϊκού

Αγωνιστικά Νέα - Αναβάσεις

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Ενημέρωση 3

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Ενημέρωση 3

σε 4η Ανάβαση Λιβάδι

Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η 4η Ανάβαση Λιβαδίου, δεύτερου αγώνα του θεσμού των Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Ενημέρωση 2

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Ενημέρωση 2

σε 4η Ανάβαση Λιβάδι

Ολοκληρώθηκαν οι χρονομετρημένες δοκιμές της 4ης Ανάβασης Λιβαδίου. Αγωνιστική πρεμιέρα σήμερα και για το νέο διαδικτυακό σύστημα μετάδοσης αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο www.aoth-livetiming.gr

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Οι Συμμετοχές

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Οι Συμμετοχές

σε 4η Ανάβαση Λιβάδι

Ο ΑΟΘ θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει 33 δυνατούς συνδυασμούς οδηγών και αυτοκινήτων οι οποίοι υπόσχονται δυνατές μάχες και πλούσιο θέαμα

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Ο Χάρτης

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Ο Χάρτης

σε 4η Ανάβαση Λιβάδι

Πιο ανάβαση από πέρυσι

Αγωνιστικά Νέα - Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων

48η Δεξιοτεχνία - Αποτελέσματα

48η Δεξιοτεχνία - Αποτελέσματα

σε 48η Δεξιοτεχνία

Aποτελέσματα και Φωτογραφίες του Αγώνα

48η Δεξιοτεχνία - Σχεδιάγραμμα 1

48η Δεξιοτεχνία - Σχεδιάγραμμα Διαδρομής

σε 48η Δεξιοτεχνία

Δείτε το σχεδιάγραμμα της διαδρομής της 48ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων

48η Δεξιοτεχνία - Δελτίο Τύπου

48η Δεξιοτεχνία - Δελτίο Τύπου

σε 48η Δεξιοτεχνία

Κυριακή 16.6.2019 - Ώρα έναρξης 11.00 - Στον προαύλιο χώρο της Helexpo-ΔΕΘ μεταξύ του Πύργου ΟΤΕ και του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου

47η Δεξιοτεχνία - Αποτελέσματα

47η Δεξιοτεχνία - Αποτελέσματα

σε 47η Δεξιοτεχνία

47η Δεξιοτεχνία - Αποτελέσματα 47η Δεξιοτεχνία Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων

Ποιός είναι online

Έχουμε online 17 επισκέπτες και 0 μέλη.