top of page

Υπεροχή στο 2ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μια ακόμα πρώτη θέση στην κατηγορία Α6 και μια τρίτη θέση στην κατηγορία F2 επέστρεψαν από το 2ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντό οι Κουμποτής – Μαυροματίδης με Peugeot 106 S16. Ο αγώνας διεξήχθη από τον ΣΜΑΒ το Σαββατοκύριακο 17&18 Οκτωβρίου 2015, εξελίχτηκε και τερμάτισε στην περιοχή Σερβίων Κοζάνης χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.


Το πλήρωμα, αν και αντιμετώπισε στο πρώτο σκέλος σοβαρό ηλεκτρολογικό πρόβλημα κατάφερε να τερματίσει την ειδική και να κατευθυνθεί στο service park όπου ανέλαβαν δράση οι μηχανικοί της ομάδας. Στο δεύτερο σκέλος μείωσε τον χρόνο από το πρώτο πέρασμα κατά 11 δευτερόλεπτα και διατήρησε την 3η θέση γενικής, έχοντας 10 δευτερόλεπτα διαφορά από τους δεύτερους Καραβασίλη – Καρλιώτη και 10 δευτερόλεπτα διαφορά από τους τέταρτους Γεροδήμο – Μίχο, αμφότεροι με Honda Civc Type R.


Έτσι οι Κουμποτής – Μαυροματίδης αν και «ξέφυγαν» βαθμολογικά του ανταγωνισμού δεν εξασφάλισαν την πρωτιά στο Κύπελλο Οδηγών - Συνοδηγών Ράλλυ Βορείου Ελλάδος πράγμα που σημαίνει πως όλα θα κριθούν στο 44ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού – Λαγκαδά στις 31.10 – 01.11.

Ως ιδιαίτερα πολύτιμοι πρέπει να χαρακτηριστούν και σε αυτόν τον αγώνα οι Κωνσταντίνου Χρήστος και Γαλάνης Άκης ενώ συνοδοιπόροι και υποστηρικτές για άλλη μια φορά ήταν τα καταστήματα «Γερμανός» και η MLS.

bottom of page