top of page

Το ευχαριστήθηκαν οι αθλητές του Α.Ο.Θ. στο Ράλλυ Κένταυρος!


Τέσσερα στα τέσσερα για τα πληρώματα του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης που είδαν όλα την καρώ σημαία του τερματισμού στο πρωταθληματικό Ράλλυ Κένταυρος που διεξήχθη στις πανέμορφες ειδικές του Πηλίου το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου.


Αυτή τη φορά η τύχη ήταν στο πλευρό τους και οι Βασίλης Καραβασίλης - Μαρία Κυρλαγκίτση (Honda Civic Type R), Γιάννης Γαλάνης - Χρήστος Θεοφανίδης (Renault Clio RS), Αχιλλέας Λάκης - Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Peugeot 306 S16) και Σάββας Οροϊλίδης - Κώστας Παναγόπουλος (Citroen ZX Kit Car) κατάφεραν να ολοκληρώσουν έναν πολύ απαιτητικό αγώνα με την πλειοψηφία των αγωνιστικών του χιλιομέτρων να είναι κατηφορικά!


Οι Καραβασίλης - Κυρλαγκίτση (Honda Civic Type R) ήταν οι ταχύτεροι μεταξύ των αθλητών μας, τερματίζοντας στο βάθρο της κατηγορίας C3, η οποία ήταν και η πιο ανταγωνιστική του αγώνα, πίσω από τους δύο πρωταθλητές των τελευταίων ετών και στην 9η θέση της γενικής! Αν και το Honda δεν δούλεψε ποτέ όπως έπρεπε, το μικτό πλήρωμα του Α.Ο.Θ. οδήγησε στο όριο χάνοντας την τέταρτη θέση της F2 για 2,5 δευτερόλεπτα.


Ψυχωμένα οδήγησαν και οι Γαλάνης – Χ. Θεοφανίδης (Renault Clio RS) που το πάλεψαν πολύ διεκδικώντας μέχρι τα μισά του αγώνα την τρίτη θέση της C3. Τελικά αρκέστηκαν στην τέταρτη θέση της κατηγορίας ολοκληρώνοντας την πρώτη 10αδα της γενικής.


Επιτέλους τερματισμός για τους Λάκη – Τριανταφυλλίδη (Peugeot 306 S16) μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες στους πρώτους αγώνες της χρονιάς! Το νέο 306 του οδηγού τους έκανε τη χάρη αυτή τη φορά και απόλαυσαν τις ειδικές του Κένταυρος, μαζεύοντας τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι Λάκης – Τριανταφυλλίδης που τερμάτισαν στην 12η θέση της γενικής και στην πέμπτη της C3 είναι μάλιστα ένα από τα ελάχιστα πληρώματα που συμπλήρωσαν τρεις εκκινήσεις στο θεσμό, αναγκαία απαίτηση κατοχύρωσης της βαθμολογίας, και διεκδικούν μια καλή θέση στο κύπελλο της κατηγορίας!


Το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα και οι Οροϊλίδης –Παναγόπουλος που τερμάτισαν τον αγώνα στην πρώτη τους συμμετοχή με την Citroen ZX Kit Car, ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα του αγώνα. Αγώνας προσαρμογής για το πιο νεανικό πλήρωμα του Α.Ο.Θ. στον αγώνα που όταν εξοικειωθούν με το κιβώτιο ταχυτήτων και μάθουν τα «τερτίπια» της νέας τους «καλλονής» θα τερματίσουν πολύ ψηλότερα από την 14η θέση της γενικής και την έκτη της C3.


Ισχυρή ήταν η εκπροσώπηση του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στο Ράλλυ Κένταυρος αφού σε ειδικές διαδρομές και service park βρέθηκαν ο πρόεδρος του Ομίλου Σωκράτης Τσολακίδης και μέλη του Δ.Σ.. Ο πρόεδρος μάλιστα οδήγησε το πλοηγό αυτοκίνητο του αγώνα στην νυχτερινή Πορταριά.

Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Α.Ο.Θ. για τις επιδόσεις τους, αλλά και στους Πρωταθλητές πλέον Γιώργο Αναπολιοτάκη- Θανάση Τσιούκα και Δημήτρη και Μάνο Κτιστάκη που ξεχώρισαν και στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.!


Τελικά αποτελέσματα: http://www.infomega.gr/live/pages/EV1/HTML/FOC.pdf



bottom of page