top of page

Τα μέλη του ΑΟΘ στο Rally Αλμυρός


Την Κυριακή 01/07 ξεκινάει το κύπελλο Βορείου Ελλάδος με την 3η έκδοση του Rally Αλμυρός, έναν όμορφο αγώνα που διοργανώνεται από τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας (Ο.Μ.Α.Θ.) με 23 συμμετοχές.


Στην γραμμή εκκίνησης αυτού του αγώνα θα βρεθούν και τα μέλη του ΑΟΘ Θεοφανίδης Συμεών - Μαύρος Ελευθέριος που θα αγωνιστούν επίσημα με το νέο τους όπλο το Peugeot 207 RC, οι Τριχάκης Παύλος - Αραμπατζής Αντώνιος με Citroen Saxo VTS, ενώ στο κάθισμα του συνοδηγού θα δεθεί γι αυτόν τον αγώνα ο Παναγόπουλος Κωνσταντίνος που θα αναλάβει να διαβάζει τις ειδικές στον Παύλο Μπαξεβανάκη.

Στον Αλμυρό δεν θα βρεθούν όμως μόνο αγωνιζόμενοι.


Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης δηλώνει παρών και με στελέχη σε όποιον αγώνα του ζητηθεί. Έτσι στον Βόλο θα βρεθούν οι Βασιλική Σπανδώνη, Μαυράκης Αλέξανδρος, Γεωργούδης Βασίλειος, Τσολακόπουλος Μόδεστος, Αγοραστός Λάζαρος, Χατζηδημητρίου Εμμανουήλ, Χατζηαναστασίου Ιωάννης και Λιάκος Ιωάννης οι οποίοι και θα στελεχώσουν θέσεις τις οργάνωσης συνεχίζοντας μία συνεργασία που ξεκίνησε από την 1η έκδοση του Rally Αλμυρός και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.


Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

bottom of page