top of page

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ -ΑΘΛΗΤΩΝ


Την πρωτοβουλία του ΑΟΘ για μία ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση με θέμα την επερχόμενη ΓΣ της ΟΜΑΕ , τίμησαν με την παρουσία τους την Τετάρτη 22/2/2023, πολλά σωματεία και αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου "Νικόλαος Γερμανός", εκπροσωπήθηκαν η ΕΛΕΤΑ, η ΛΑ Βέροιας, η ΛΑΜ Σερρών, η ΟΜΑΘ, το ΧΩΜΑ Κιλκίς και η ΑΣΠΙΣ, με ζωντανή σύνδεση η ΣΜΑ Κοζάνης, η Αλεξανδρούπολη και η ΛΑ Βόλου καθώς και πολλοί αθλητές.


Μετά την εισήγηση του Προέδρου του ΑΟΘ, Κου Σωκράτη Τσολακίδη τον λόγο πήρε ο Νομικός Σύμβουλος του ΑΟΘ Κος Γιώργος Ματσίγκος, που ενδελεχώς ανέλυσε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν και θα τεθούν σε ψηφοφορία στην ΓΣ της ΟΜΑΕ την ερχόμενη εβδομάδα.



Κατόπιν υπήρξε ζωντανή σύνδεση με την αντίστοιχη συνάντηση που λάμβανε χώρα στην Αθήνα την ίδια ώρα, με εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.

Η συνάντηση καλύφθηκε ζωντανά από το ραδιοτηλεοπτικό κανάλι του ΑΟΘ, www.aothradio.gr, και το video είναι στη διάθεση όλων στο link: https://www.youtube.com/live/XPuWwwaFBDw?feature=share

157 views0 comments
bottom of page