top of page

Συνάντηση Σωματείων και Αθλητών





Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ΔΕΝ μπορεί να παρακολουθεί αμέτοχος την κρίση στην οποία βρίσκεται το motorsport στην πατρίδα μας να βαθαίνει.

Σε συνεργασία με την ΕΛΕΤΑ και την ΛΑ Βόλου, οργανώνουμε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στις 12:00, στην αίθουσα B του Συνεδριακού Κέντρου Νικόλαος Γερμανός (Περίπτερο 8) εντός ΔΕΘ, μία ανοιχτή συνάντηση - συζήτηση με θέμα τις εξελίξεις στο μηχανοκίνητο αθλητισμό που οδήγησαν τους αγωνιζόμενους σε μία πρωτοφανή σε ένταση και διάρκεια ΑΠΟΧΗ από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Εξελίξεις που αφορούν τις αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς, λίγες μέρες μόλις πριν από την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς, χωρίς προηγούμενη διαβούλευση ή έστω ενημέρωση, σωματείων και αθλητών, καθώς και τις αυξήσεις των παραβόλων συμμετοχής σε αγώνες και έκδοση αγωνιστικών αδειών (Licance),

Παρόλο που τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες έχουν επιδεινωθεί άρδην, παρατηρούμε την διοίκηση της ΟΜΑΕ να κρατάει μία άκαμπτη, υποτιμητική και προσβλητική στάση απέναντι στους αθλητές που μόνο σε ένα τέλμα οδηγεί.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους ενδιαφερόμενους, εκπροσώπους της αρχής του σπόρ ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, σωματεία και αθλητές να δώσουν το παρόν σε μία ειλικρινή, χωρίς εγωϊσμούς και εφ΄όλης της ύλης συζήτηση, για να δοθεί επιτέλους μία λύση επωφελής για όλους.

Στην συνάντηση θα παρευρεθεί κατόπιν πρόσκλησής μας και η ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ επιτροπή που εκπροσωπεί τους 400+ αθλητές που βρίσκονται σε αποχή.

Η συνέλευση θα μεταδίδεται ζωντανά από το site του ΑΟΘ (www.aoth.gr)

495 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page