top of page

Στη μάχη της F2 τέσσερα πληρώματα του Α.Ο.Θ. στο Ράλλυ Κένταυρος!


Με τέσσερα πληρώματα του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στη λίστα συμμετοχών διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου το Ράλλυ Κένταυρος.


Ο αγώνας λαμβάνει χώρα στις πανέμορφες ειδικές διαδρομές του Πηλίου και αποτελεί τον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου. Η δράση ξεκινάει το Σάββατο με την νυχτερινή Πορταριά, ενώ την Κυριακή οι αγωνιζόμενοι θα κατεβούν δύο φορές το Καράβωμα, θα ανεβούν αντίστοιχα δύο φορές τον Κισσό και θα ολοκληρώσουν τον αγώνα με την κατηφορική Αλυκόπετρα.


Στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία του αγώνα, την C3 και παράλληλα στην F2 θα αγωνιστούν οι αθλητές του Ομίλου μας. Δεκατρία συνολικά πληρώματα της κατηγορίας θα ριχτούν στη μάχη, με τους «δικούς μας» Βασίλη Καραβασίλη - Μαρία Κυρλαγκίτση (Honda Civic Type R), Γιάννη Γαλάνη - Χρήστο Θεοφανίδη (Renault Clio Sport), Αχιλλέα Λάκη – Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Peugeot 306 S16) και Σάββα Οροϊλίδη – Κώστα Παναγόπουλο (Citroen ZX KitCar) να διεκδικούν τη διάκριση.


Πρώτη συμμετοχή φέτος για τους Οροϊλίδη- Παναγόπουλο και μάλιστα με το νέο τους απόκτημα που θα προσπαθήσουν να το δαμάσουν και να γράψουν αγωνιστικά χιλιόμετρα στοχεύοντας στον τερματισμό. Τον τερματισμό τον οποίο δεν αντίκρισαν στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. ούτε τα υπόλοιπα πληρώματα του Α.Ο.Θ. που συμμετέχουν στο Κένταυρος. Ο Καραβασίλης που συμμετείχε στον αγώνα μας με τον Καρλιώτη, οι Γαλάνης - Θεοφανίδης και Λάκης - Τριανταφυλλίδης δεν κατάφεραν να χαρούν το Δ.Ε.Θ. (οι τελευταίοι εγκατέλειψαν και στο Ηπειρωτικό) και θα επιδιώξουν να το κάνουν στις πανέμορφες διαδρομές του Πηλίου.


Με 3 πρωταθλητές της F2 να τους ανταγωνίζονται, το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο και μια θέση στο βάθρο θα είναι τεράστια επιτυχία για τα μέλη μας.


Τους ευχόμαστε καλό τερματισμό και κάθε επιτυχία!

bottom of page