top of page

Στα κόκκινα…


Στον κόφτη δούλευε το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. την Κυριακή 20 Μαρτίου κατά την διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του 40ου Ράλλυ Θερμαϊκού. Με την στατιστική «πίτα» της ιστοσελίδας του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. να «χτυπά» κόκκινα και τα hits να υπερβαίνουν τις 52.000, ο σύνδεσμος έπραξε για ακόμα μια φορά το αυτονόητο, την στήριξη δηλαδή και προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικά των αγώνων αυτοκίνητου ραλλύ.


Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Κώστα Μιλιάδη, Τάσο Τσιώτρα και Ελεάννα Κυριακού οι οποίοι έδωσαν όχι μόνο την Κυριακή τους στον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. αλλά και τον καλύτερο τους εαυτό σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που συνδεθήκαν με το www.soaave.gr


Μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Βασίλη Μίχογλου και τον πρόεδρο του συνδέσμου Σάββα Μαυροματίδη πέντε άνθρωποι επί πέντε συνεχούς ώρες μετέφεραν τον σφυγμό αλλά και τους χρόνους του αγώνα έγκυρα και έγκαιρα στους χιλιάδες ακροατές.


Το διαδικτυακό ράδιο - tv του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. μπήκε αισίως στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας χάρη στην στήριξη που είχε και έχει από τα μέλη του. Στα χρόνια αυτά, κατάφερε να εδραιωθεί ως η μοναδική επιλογή για όλους όσους θέλουν να βιώσουν έναν αγώνα ραλλύ, αλλά αδυνατούν να το κάνουν αυτό βρισκόμενοι ως θεατές στις ειδικές διαδρομές.


Η ζωντανή κάλυψη ενός αγώνα (πότε με ήχο πότε με ήχο και εικόνα), οι τηλεφωνικές συνδέσεις σε πραγματικό χρόνο την ώρα που το αγωνιστικό βρίσκεται μέσα στην ειδική διαδρομή, η μετάδοση των χρόνων στο τέλος κάθε ειδικής καθώς και οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από τους ανταποκριτές του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. διασφαλίζουν στο μέγιστο την αμεσότητα αλλά και την εγκυρότητα της κάλυψης του αγώνα.


Ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. ευχαριστεί τον Α.Ο.Θ. για τις διευκολύνσεις που του παρείχε προκειμένου να μπορέσει να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού. Με Εκτίμηση Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.

bottom of page