top of page

Σεμινάριο Κριτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη το «Σεμινάριο Κριτών» το Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιουλίου 2015, με οργανωτή την Ο.Μ.Α.Ε σε συνεργασία με τους αθλητικούς ομίλους και συλλόγους της Θεσσαλονίκης Α.Ο.Θ, Α.Σ.ΠΙΣ, ΛΕ.Κ.Α.Μ, ΛΕ.Ν.Ο.Ε, Σ.ΤΕ.ΒΕ στις εγκαταστάσεις του Super Service της Express Service.


Το σεμινάριο ανέλαβαν από την Ο.Μ.Α.Ε ο Γενικός Διευθυντής της Ε.ΠΑ/Ο.Μ.Α.Ε κος Παπασταθόπουλος Νίκος και ο υπεύθυνος επιτροπής σεμιναρίων την Ο.Μ.Α.Ε κος Ζηρόπουλος Σπύρος, οι οποίοι εξεπλάγησαν από την παρουσία 59 ατόμων που αγαπούν τους αγώνες αυτοκινήτου και καρτ.


Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Α.Ο.Θ κος Ψηφίδης Γιάννης εκ μέρους και των υπολοίπων λεσχών, όπως και ο αντιπρόεδρος του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε κος Μίχογλου Βασίλης.

Το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, το Σάββατο, ήταν θεωρητικό και περιελάμβανε τους κανονισμούς των αγώνων αυτοκινήτου και καρτ, όπως και τα νέα δεδομένα που τους διέπουν. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα μέτρα ασφαλείας.


Το δεύτερο και πρακτικό μέρος, την Κυριακή, περιελάμβανε ένα πλήρες συνεργείο ειδικής διαδρομής στο οποίο όλοι οι υποψήφιοι δόκιμοι κριτές εναλλάξ εκπαιδεύτηκαν.


Το σεμινάριο παρακολούθησαν και πολλοί παλιοί κριτές και άρχοντες αγώνων.

Το σεμινάριο έκλεισε ο πρόεδρος του Α.Ο.Θ με την υπόσχεση ότι όλοι οι νέοι δόκιμοι κριτές θα προσκληθούν στις διοργανώσεις του Α.Ο.Θ για το 2015.


Δηλαδή:

  1. Το Ράλλυ Δ.Ε.Θ 2015

  2. Το Ράλλυ Sprint Θερμαϊκού και 2ο Αγώνα Βετεράνων

  3. Τη Β΄Δεξιοτεχνία 2015


Σε ένα πολύ δύσκολο σαββατοκύριακο για την πορεία της χώρας μας, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έδειξε ότι είναι «παρών» στις οργανώσεις που θα ακολουθήσουν.


Γραμματεία Α.Ο.Θ.




bottom of page