top of page

Πρόσκληση Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης


Σύμφωνα με τα κεφάλαια Β,Γ,Δ και Ε και τα άρθρα 7,8,9,12,13,14 και 16 του Καταστατικού, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 στην αίθουσα B του Συνεδριακού Κέντρου Νικόλαος Γερμανός (Περίπτερο 8).


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1ο : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

2ο : ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ, ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.


Απαρτία θεωρείται αν παραστεί το ήμισυ συν ένα των μελών του Ομίλου που είναι ταμειακώς ενημερωμένα. Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις θα μπορούν να το κάνουν πριν την Συνέλευση.

Σε περίπτωση μη απαρτίας (σύμφωνα με το Άρθρο 13) η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα επαναληφθεί εντός 15 ημερών στον ίδιο χώρο σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί.


Όσα μέλη επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Νέο ΔΣ, όπως και για την Εξελεγκτική Επιτροπή ή το Πειθαρχικό Συμβούλιο πρέπει να το δηλώσουν γραπτώς προσωπικά στα γραφεία του ομίλου ή με e-mail στο aothrc@gmail.com, έως το πρωϊ της Τρίτης 7/12/2021 και ώρα 10:00. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις του Νέου Αθλητικού νόμου όπως αναφέρεται και στο Καταστατικό του ΑΟΘ (Κεφ Β΄, άρθρα 6 και 7). Οι υποψηφιότητες μπορούν να είναι μεμονωμένες ή ως ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του ομίλου :

2310 423220-21 και 6944310278.


Σε περίπτωση μη ύπαρξης υποψηφίων, η διαδικασία θα επαναληφθεί σε 30 ημέρες.



Για το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σωκράτης Τσολακίδης

bottom of page