top of page

Προσβάσεις στην ειδική


Τεχνικά χαρακτηριστικά και προσβάσεις για την 2η Ανάβαση Λιβαδίου

Η απόσταση από την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι μόνο 25klm και το κομμάτι της ανάβασης είναι τεχνικό με κλειστές στροφές. Σε όλα τα σημεία υπάρχει μεγάλη ορατότητα της διαδρομής.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πρόσβαση για τα οχήματα θα κλείσει στις 10:00


Αναφορικά τώρα με την στάθμευση των πολιτικών οχημάτων θα υπάρχουν δύο διαθέσιμα σημεία.


Σημείο 1:


Το σημείο 1 βρίσκεται περίπου στην αφετηρία της ανάβασης και η πρόσβαση του είναι η ακόλουθη: Ξεκινώντας από Θεσσαλονίκη παίρνουμε τον δρόμο που μας οδηγεί προς την Αγία Αναστασία και τον Πολύγυρο και λίγο πριν φτάσουμε στα Βασιλικά υπάρχει πινακίδα που δείχνει αριστερά προς Λιβάδι / Πετροκέρασα / Περιστερά. Στρίβουμε αριστερά και περίπου στα 4χλμ ακολουθούμε τις πινακίδες προς Λιβάδι. Ο δρόμος μας βγάζει στην αφετηρία της ειδικής και το παρκάρισμα επιτρέπεται περίπου ένα χιλιόμετρο πριν την αφετηρία.


Σημείο 2:


Το σημείο 2 μας οδηγεί στον τερματισμό της ανάβασης και η πρόσβασή του είναι η εξής: Ακολουθούμε τις οδηγίες του σημείου ένα απλώς αντί για να ακολουθήσουμε τις πινακίδες για Λιβάδι ακολουθούμε τις πινακίδες για Περιστερά. Διασχίζουμε το χωριό Περιστερά και βγαίνουμε στην διασταύρωση όπου ευθεία πάμε Λιβάδι και δεξιά για να κατεβούμε Βασιλικά. Στρίβουμε δεξιά και σε 3 περίπου χλμ είναι ο τερματισμός της ανάβασης. Το parking επιτρέπεται περίπου ένα χιλιόμετρο πριν τον τερματισμό.

Πατήστε εδώ για να πάρετε και το σχετικό έγγραφο.


Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους θεατές ότι οι καταλληλότερες θέσεις για την θέαση του αγώνα είναι τα Κ4 και Κ9.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΟΔΟΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΙΑ ΟΔΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ. ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ.



bottom of page