top of page

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Θ. στο δεξί μπακετ …


Στην πίστα Drive Park του Ν. Ρυσίου έγινε η εκδήλωση “GTi 2010” για το κομμάτι που αφορά την Βόρεια Ελλάδα και είχε ως στόχο την ανάδειξη του καλύτερου Gti της χρονιάς από το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ. Από νωρίς το πρωί ο καιρός ήταν αντίθετος με τις προθέσεις του περιοδικού αργότερα όμως και λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία σταμάτησε η βροχή και σε κάποιες στιγμές έβγαλε μάλιστα και ήλιο δίνοντας την ευκαιρία στους εκατοντάδες αναγνώστες να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Η διαδικασία απλή, δήλωνες συμμετοχή ψήφιζες ένα από τα 10 υποψήφια αυτοκίνητα και στην συνέχεια έμπαινες σε ένα από αυτά ως συνοδηγός και απολάμβανες τρεις ταχύτατους γύρους στην πίστα.


Οδηγοί πέρα από τους ταχύτατους και έμπειρους συντάκτες του περιοδικού ήταν και ο εξ Αθηνών Γιώργος Κοσμόπουλος οδηγός αγώνων και πρόεδρος του Σ.Ο.Α., ο δικός μας Βαγγέλης Ζάχος οδηγός αγώνων και προσφάτως νυμφευμένος (πήρε σειρά μετά τον Σπύρο) και ο επίσης δικός μας πολυταξιδεμένος Άκης Τεμπερίδης ο οποίος από τον γύρο του κόσμου έδωσε το πρώτο επίσημο παρών ως συνεργάτης του περιοδικού στην πίστα του Νέου Ρυσίου. Τον παρών ως συμμετέχων έδωσε φυσικά και ο Κλέων Ζάχος, παλαίμαχος των αγώνων και πατέρας των Βαγγέλη και Σπύρου.


Την Κυριακή που πέρασε έγινε και η ίδια εκδήλωση για τη Νότια Ελλάδα και τώρα πλέον όλοι περιμένουμε το τεύχος 4ΤΡΟΧΟΙ για να δούμε πιο GTi βγήκε πρώτο αλλά και ποιος τυχερός κέρδισε το δώρο που είναι ένα Peugeot 207 από την Lion Hellas που ήταν και χορηγός της εκδήλωσης.


Το παρόν έδωσε φυσικά και ο πρόεδρος του Α.Ο.Θ. Δημήτρης Κουμποτής, όχι μόνο για το τυπικό της, αλλά και για το ουσιαστικό μέρος της εκδήλωσης. Έτσι πολύ σύντομα, αφού δήλωσε συμμετοχή και ψήφισε το κατά την γνώμη του καλύτερο GTi, βρέθηκε στο δεξί «μπακετ» ενός Fiat Punto με οδηγό τον Γιώργο Κοσμόπουλο, ο οποίος χωρίς «αναστολές» οδήγησε το GTi τρεις γύρους στο όριο. Η εμπειρία ήταν σίγουρα μοναδική, η παρουσία του προέδρου του Α.Ο.Θ. σίγουρα επιβεβλημένη και ο Α.Ο.Θ. σίγουρα μέσα στα δρώμενα της πόλης, αυτοκινητιστικά και μη.

bottom of page