top of page

Ο ΑΟΘ στο 2ο Rally Αλμυρός


Με τέσσερεις δυνατές συμμετοχές θα παραστεί στην 2η έκδοση του Rally Αλμυρός, που διοργανώνει ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.


Πρώτος, με το νούμερο 6 στις πόρτες του, θα ριχθεί στην μάχη με το χρονόμετρο, στις 2 σφιχτές αλλά γρήγορες ειδικές στους Αγίους Θεόδωρους και στις Νηές, ο Νίκος Βάτσος με συνοδηγό τον Χρήστο Θεοφανίδη με το πολύ δυνατό και γρήγορο Renault Clio R3.


Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείψει ο Ακροπολικός συνοδηγός Παύλος Μπαξεβανάκης που αυτήν την φορά από την θέση του οδηγού θα "δεθεί" πάνω στο Honda Civic Type R του και με τον αριθμό 8 στις πόρτες θα μπει μέσα στις ειδικές για το καλύτερο. Στο δεξιό κάθισμα θα βρεθεί ο Γιώργος Μπέμπης - Μπακάλης ο οποίος και θα αναλάβει να καθοδηγήσει σωστά και γρήγορα τον Παύλο.


Από κοντά και με το νούμερο 10 στις πόρτες θα ακολουθήσει ο Θεόδωρος Αναστασοβίτης με συνοδηγό τον Ρεντζούλη Μιχάλη, που επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό στα δεξιά μπάκετ, με το γνωστό Opel Astra GSi που συμμετείχε και στην ανάβαση του Κορύλοβου.


Λίγο πιο κάτω και με το νούμερο 21 στις πόρτες συναντάμε τον ιπτάμενο γιατρό κο Σίμο Θεοφανίδη με συνοδηγό τον Λευτέρη τον Μαύρο με το μπλε Citroen Saxo που το φροντίζει υπέροχα η ομάδα του Νίκου του Βάτσου. Ο τρίτος του Rally Φίλλιπος έρχεται με κέφια στον Αλμυρό για το καλύτερο αποτέλεσμα.


Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης εύχεται σε όλους καλό δρόμο και καλό τερματισμό, καθώς και καλή επιτυχία στην οργανωτική επιτροπή του Rally Αλμυρός.

bottom of page