top of page

Ο ΑΟΘ στην Ανάβαση Κορυλόβου


Το έπαθλο αναβάσεων Βορείου Ελλάδος συνεχίζεται με την 5η έκδοση της ανάβασης στον Κορύλοβο της Δράμας, ενός αγώνα με πολλές και καλές συμμετοχές. Από αυτήν δεν θα μπρούσε να λείψει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ο οποίος παρίσταται με 5 συμμετοχές.


Ξεκινώντας από την μικρή κατηγορία Ε/10 βρίσκουμε, με το νούμερο 3 στις πόρτες του τον Ιωάννη Γιαλούρη παρέα με ένα Suzuki Swift 1300 (AA335). Συνεχίζοντας στην Α/6 βρίσκουμε, με αριθμό συμμετοχής το 7, τον Χαράλαμπο Ευθυμιάδη με ένα Peugeot 106 S16 και τον άρτι αφιχθέντα από το 63ο Seajets Rally Acropolis Χάρη Δήμο με το κόκκινο Citroen Saxo VTS και το νούμερο 8 στην πόρτα.


Ανεβαίνοντας στην λίστα συμμετοχών δεν θα μπορούσε να λείψει ο πρωταθλητής του 2016 στις αναβάσεις Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης, που κλείνει και την Α/6, την πολυπληθέστερη κατηγορία του αγώνα, με το κίτρινο Suzuki Swift Sport RS και το νούμερο 12 στις πόρτες. Την παρέα των πληρωμάτων του Ομίλου κλείνει ο σχετικά νέος στους αγώνες αναβάσεων Θεόδωρος Αναστασοβίτης με το όμορφο Opel Astra-F GSi/GTE 16v και το νούμερο 16 στις πόρτες του, μία συμμετοχή στην κατηγορία Ε/11


Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης εύχεται στα πληρώματά του καλό δρόμο και καλό τερματισμό.

bottom of page