top of page

Ο Α.Ο.Θ. στο Ηπειρωτικό Ράλλυ με τους Λάκη- Τριανταφυλλίδη


Οι Αχιλλέας Λάκης- Βασίλης Τριανταφυλλίδης θα εκπροσωπήσουν τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης στον πρώτο αγώνα Ράλλυ της χρονιάς, το 26ο Ηπειρωτικό Ράλλυ. Ο αγώνας που διοργανώνεται από την ΕΛ.ΕΤ.Α. στις 11-12 Ιουλίου, προσμετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου, έχει μήκος 61 αγωνιστικών χιλιομέτρων και συγκέντρωσε 37 συμμετοχές.


Οι «επαναπατρισθέντες» αθλητές του Α.Ο.Θ. θα δεθούν στα bucket ενός Peugeot 306 S16 BASE της κατηγορίας C3/ E11 με το νούμερο 18 στις πόρτες. Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του πληρώματος με το νέο τους αυτοκίνητο, με πρωταρχικό σκοπό τη διασκέδαση και την εξοικείωση στο νέο περιβάλλον του «γαλλικού όπλου». Οι Λάκης- Τριανταφυλλίδης συμμετέχουν για τρίτη χρονιά στον αγώνα της πρωτεύουσας της Ηπείρου, έχοντας καταφέρει το 2017 να φτάσουν ως τη ράμπα του τερματισμού.

Το Ηπειρωτικό Ράλλυ θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών, σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, με βάση το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε), που αφορά στους αγώνες Ράλλυ.


Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές του Ομίλου μας!

bottom of page