top of page

Με τα χρώματα του Α.Ο.Θ. ο Λαζαρίδης στον Αχλαδόκαμπο!


Η επανεκκίνηση των αγωνιστικών δρώμενων για το 2020 θα βρει έναν αθλητή του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στη γραμμή της εκκίνησης. Ο τρεις φορές Κυπελλούχος Αναβάσεων Βορείου Ελλάδας και Κυπελλούχος Ελλάδας στην κατηγορία FST το 2016 Κώστας Λαζαρίδης θα συμμετάσχει στον πρώτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου.


Ο νέος αθλητής του Α.Ο.Θ. θα ταξιδέψει ως την μακρινή Αργολίδα για να λάβει μέρος με Mitsubishi Lancer Evo VIII FS στην πιο δυνατή και ανταγωνιστική κατηγορία του αγώνα, τη Formula Saloon! Απέναντι του θα βρει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως ο πολυπρωταθλητής Μάριος Ηλιόπουλος (Ford Focus ST 170) και θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε έναν αγώνα στον οποίο δήλωσαν συμμετοχή 59 οδηγοί.


Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών, με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε), όσον αφορά στους αγώνες Αναβάσεων.


Παρακολουθήστε την προσπάθεια του Κώστα Λαζαρίδη στο και δείτε ζωντανά τους χρόνους του στο http://www.infomega.gr/live


Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αθλητή του Ομίλου μας!

bottom of page