top of page

Κουμποτής Racing Team - Άθλων Συνέχεια


Μετά την πολύ καλή παρουσία της KRATEA στο 37ο Ράλλυ Αχαιός, μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η ομάδα δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό στο 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Την πρωτιά στην κατηγορία και τους πολύτιμους βαθμούς για την διατήρηση της πρώτης θέση της βαθμολογίας του Πανελλήνιου κυπέλλου και στις δύο κατηγορίες θα κυνηγήσει αυτήν την φορά ο Δημήτρης Κουμποτής έχοντας στο δεξί μπάκετ του Peugeot 106 S16 τον Σάββα Μαυροματίδη.

Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι, η ομάδα έδωσε το παρών σε προωθητική ενέργεια που διεξήχθη στον Grand Μασούτη (ενός από τους χορηγούς του 48ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.) της Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Ακολούθησε ο τεχνικός έλεγχος του αγωνιστικού στην Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. όπου αμέσως μετά έγινε και η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα.

Η KRATEA δηλώνει αισιόδοξη καθώς βρίσκεται στα μαγικά χέρια του Χρήστου Κωνσταντίνου, την επιμέλεια του Άκη Γαλάνη και αγωνίζεται με την υποστήριξη των καταστημάτων «Γερμανός» και την MLS. Εύχεται δε σε όλα τα πληρώματα καλό τερματισμό και στην διοργανώτρια λέσχη καλό αγώνα .




bottom of page