top of page

Κουμποτής Racing Team - 8o Ράλλυ Όθρυς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με ελλιπή προετοιμασία και αλλεπάλληλες αναποδιές εκκίνησαν την Κυριακή 10 Μαΐου οι Κουμποτής – Καπάρας το Peugeot 106 S16 στο 8ο Ράλλυ Όθρυς έχοντας την μέγιστη δυνατή διάθεση να ανταπεξέλθουν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η «μάχη» δόθηκε με προβλήματα στην ενδοεπικοινωνία η οποία δεν λειτούργησε όπως έπρεπε στις δυο πρώτες ειδικές και με την καταρρακτώδη βροχή να προλαβαίνει το πλήρωμα στα μισά της 3η ε.δ. Αποτέλεσμα μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο αγώνα η 7η θέση γενικής, η 4η θέση στην F2 και η 3η θέση στην Α6.


Η Κουμποτής Racing Team ευχαριστεί τον Σωτήρη Καπάρα που αποδέχθηκε την πρόσκληση να συμπληρώσει το κενό στο δεξί μπακετ και τα καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» που στηρίζουν αυτήν προσπάθεια. Φυσικά, δίπλα και σε αυτόν τον αγώνα, το υποστηρικτικό δίδυμο Κωνασταντίνου Χρήστος - Γαλάνης Άκης.


Επόμενος αγώνας της K.RA.TEA. (Κουμποτής Racing Team), έχοντας όπως πάντα την απόλυτη στήριξη των καταστημάτων «Γερμανός», το 1ο Σπριντ Καστανιάς, το οποίο διοργανώνει η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Ιουνίου.

bottom of page