top of page

Η νέα γενιά του Α.Ο.Θ. στο IAME Series Greece 2020!

Δύο νεαροί οδηγοί του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ρίχνονται την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στη μάχη του IAME Series Greece 2020!


O δημοφιλής θεσμός karting που προσφέρει ίσες ευκαιρίες για διάκριση, με τους οδηγούς να μάχονται με ίδιους κινητήρες, μπαίνει στην τρίτη σεζόν διεξαγωγής του και η «νεολαία» του Α.Ο.Θ. δίνει το «παρών».


Στη κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών) και πιο συγκεκριμένα στην κλάση X30 MINI B (ηλικία 8-10 ετών) συμμετέχει ο 9χρονος Γιώργος Κουκούντζος, ο οποίος θα ανταγωνιστεί 5 ακόμα αθλητές της ηλικίας του. Στην κατηγορία 8-12 ετών συμμετέχουν συνολικά 10 νεαροί πιλότοι και ο αθλητής του Α.Ο.Θ. θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Στην αμέσως πιο πάνω κατηγορία, την X30 JUNIOR στην οποία συμμετέχουν αθλητές 12-14 ετών, ο 13χρονος Θωμάς Τρικαλιώτης θα κυνηγήσει τη διάκριση ανάμεσα στους 6 πιλότους που τρέχουν στον αγώνα.


Συνολικά στον 1ο γύρο του IAME Series Greece 2020 που θα διεξαχθεί στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών έχουν δηλώσει συμμετοχή 27 οδηγοί και ο ανταγωνισμός προβλέπεται σκληρός!


Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές του Α.Ο.Θ!

bottom of page