top of page

Η Step Racing στο Ράλλυ Όρθυς


Επιτυχώς πέρασε από τεχνικό έλεγχο σήμερα το μεσημέρι 14:00 – 16:00 στον Πλάτανο Αλμυρού και στο κατάστημα Ελαστικών Γ. Φώτου – Κ. Ράπτης το πλήρωμα Παυλίδης Νίκος- Κυρλαγκίτση Μαρία και η Citroen DS3 R3T.


Λίγες ώρες μετά, συγκεκριμένα στις 19.30 πέρασε και από την ράμπα εκκίνησης την οποία είχε στήσει η Λ.Α.Βόλου στην κεντρική πλατεία Αλμυρού, όπου και μαζεύτηκε πολύς κόσμος για να χειροκροτήσει τα 28 πληρώματα που θα εκκινήσουν αύριο Κυριακή 06 Απριλίου στον αγώνα. Τα πρώτα αγωνιστικά «κροταλίσματα» θα ακουστούν στις 9.30 π.μ. στο βουνό των Τιτάνων και με τον αγώνα να κυκλώνει τα πληρώματα θα χρονομετρηθούν σε 50 αγωνιστικά χιλιόμετρα ενώ συνολικά ο αγώνας μετρά μόλις102 χιλιόμετρα.


Οι Παυλίδης – Κυρλαγκίτση θα πιέσουν την Citroen DS3 R3T από την πρώτη κιόλας ειδική διαδρομή έχοντας ως στόχο να κάνουν την διαφορά από την αρχή του αγώνα. Όλα έτοιμα για την αυριανή αναμέτρηση με μόνη ανησυχία τις καιρικές συνθήκες. Η πρόβλεψη αναφέρει πως στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού ο καιρός θα εναλλάσσεται από συννεφιά σε ψιλόβροχο και τανάπαλιν. Ήτοι σημαίνει πως ίσως κάποια πληρώματα αναγκαστούν να αγωνιστούν σε βρεγμένη επιφάνεια ενώ κάποια άλλα σε στεγνή. Όπως και να έχει η Step Racing εύχεται σε όλα τα πληρώματα καλό αγώνα και καλό τερματισμό.


Την Step Racing στηρίζουν οι Stepmat και Corfos Hotel Mykonos.



Γραφείο Τύπου,

Step Racing Team.

bottom of page