top of page

Εκλογές στον Αυτοκινητιστικό Όμιλο


Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου , ώρα 18:00, στο κτήριο της Νομαρχίας, θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση και η διαδικασία εκλογής νέας διοίκησης του Α.Ο.Θ. Το Δ.Σ. καλεί σε πανστρατιά, ΟΛΑ τα μέλη του, παλαιά και νέα, αγωνιζόμενους , στελέχη, φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενεργούς κι ανενεργούς, να δώσουμε το παρών σ´ αυτή την κρίσιμη γενική συνέλευση και να στηρίξουμε με την συμμετοχή και την ψήφο μας τους υποψηφίους της νέας διοίκησης.


Τώρα, στους καιρούς της κρίσης, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξαναδώσουμε στο σπορ μας, την λάμψη που του αξίζει!


Οι προκλήσεις του αύριο είναι στο χέρι μας να κατακτηθούν, το μέλλον του Ομίλου μας εξαρτάται από "την πλάτη" που θα βάλει ο καθένας μας, οι στόχοι όμως είναι σαφείς κι ορατοί:


Η δημιουργία ενός χώρου για να βρισκόμαστε ( το στέκι μας ), η λειτουργία της μόνιμης σχολής στελεχών αγώνων, η αναγέννηση του kart, η διοργάνωση αγώνων μοτοσικλέτας, άλλες μορφές αγώνων όπως το auto cross, το drift και τα dragster, αλλά και η στενότερη συνεργασία με αντίστοιχες λέσχες της πόλης μας, αποτελούν την βάση για την ανάπτυξη του Motorsport και είναι το όραμα που υπηρετούμε.


Αγαπητά μέλη, στις 18 Φεβρουαρίου, ο ΑΟΘ παίρνει εκκίνηση σε μία μεγάλη και δύσκολη ειδική διαδρομή. ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ μαζί μας, ενημερώσου, πες την γνώμη σου, ψήφισε για την επόμενη μέρα του Ομίλου μας.


Οι υποψήφιοι πρέπει να δηλώσουν την πρόθεσή τους εγγράφως στα γραφεία του ΑΟΘ, μέχρι την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου ( τηλ 2310423220 & 6973550316).


Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΑΟΘ, παλαιά και νέα ( με τουλάχιστον ένα έτος από την ημερομηνία πρώτης εγγραφή τους), με μόνη προϋπόθεση την πληρωμή της συνδρομής του 2015 (20€/εξάμηνο).



Το Δ.Σ. του ΑΟΘ




bottom of page