top of page

Δεν ολοκλήρωσαν στο Ηπειρωτικό Ράλλυ οι Λάκης - Τριανταφυλλίδης Πλοηγός ο Σωκράτης Τσολακίδης!


Δεν κατάφεραν να γευτούν τη χαρά του τερματισμού στο Ηπειρωτικό Ράλλυ οι Αχιλλέας Λάκης- Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Οι αθλητές του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ήταν άτυχοι αφού είδαν την προσπάθεια τους να ανακόπτεται στην τρίτη ειδική διαδρομή του αγώνα από κομμένο ημιαξόνιο στο Peugeot 306 S16 που οδηγούσαν. Ο στόχος που ήταν η εξοικείωση με το νέο απόκτημα του οδηγού και τα όσο το δυνατό περισσότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα δεν επετεύχθη. Tο πλήρωμα κατάφερε στην ουσία να ολοκληρώσει μόνο τη δεύτερη ειδική διαδρομή, αφού η πρώτη διεξήχθη για αυτούς σαν απλή, λόγω ατυχήματος προπορευόμενου πληρώματος.


Ευχόμαστε η τύχη να είναι στο πλευρό τους στον επόμενο αγώνα!



Για την ιστορία τον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου, κέρδισαν οι Πρωταθλητές και νικητές του περσινού Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Αναπολιοτάκης- Τσιούκας με Ford Fiesta R5 χωρίς να απειληθούν ποτέ από το συναγωνισμό. Τους νικητές, όπως και όλα τα υπόλοιπα πληρώματα του αγώνα, τους περιμένουμε με χαρά στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. στις 12-13 Σεπτεμβρίου.


Σε ρόλο πλοηγού βρέθηκε στο 26ο Ηπειρωτικό Ράλλυ ο πρόεδρος του Α.Ο.Θ. Σωκράτης Τσολακίδης ο οποίος στο περιθώριο του αγώνα είχε επαφές με οδηγούς και παράγοντες του αθλήματος συζητώντας για το παρόν και το μέλλον των Ελληνικών Αγώνων αλλά και για το επερχόμενο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. το οποίο αποτελεί τον επόμενο γύρο του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου.

bottom of page