top of page

Δελτίου Τύπου - A.R.S. Anagnostakis

«1Η ΘΕΣΗ ΣΤΗ Ν2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ A.R.S.ANAGNOSTAKIS ΣΤΟ RALLY Δ.Ε.Θ.»


Στις 17-18/09/2011 η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική ντύθηκε στα χρώματα και τους ήχους του μηχανοκίνητου αθλητισμού με αφορμή την διεξαγωγή του 44ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. το οποίο αποτέλεσε μια πραγματική γιορτή που τα είχε όλα!


Στις 17/09 έγινε ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων στη νότια πύλη της Δ.Ε.Θ. και στη συνέχεια η πανηγυρική εκκίνηση με πολλή μουσική, τσιρλίντερς και φυσικά πολύ κόσμο! Την Κυριακή δόθηκαν οι μάχες με τα χρονόμετρα σε υπέροχες ειδικές διαδρομές, παρουσία πολλών θεατών στα βουνά της Χαλκιδικής! Η διοργάνωση ήταν άριστη και αξίζουν συγχαρητήρια στον Α.Ο.Θ. και σε όλους όσοι βοήθησαν για την καθ’ όλα άρτια διεξαγωγή αυτού του πρωταθληματικού αγώνα. Η ομάδα A.R.S.ANAGNOSTAKIS, η ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και το ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ ΔΟΥΜΠΙΑ είχαν μια πολύ καλή εμφάνιση στο 44ου RALLY Δ.Ε.Θ. Με το γνωστό πλέον κίτρινο SUZUKI SWIFT SPORT- MAΛΑΜΑΤΙΝΑ , οδηγό τον Κώστα Αναγνωστάκη και συνοδηγό τον Ανδρέα Χάψα, το πλήρωμα κατάφερε να τερματίσει χωρίς προβλήματα.

Στην 1η θέση της κατηγορίας Ν2 Στην 3η θέση γενικής της ομάδος F3

Κάνοντας χαρούμενους χορηγούς και φίλους . Επόμενη εμφάνιση της ομάδας A.R.S.ANAGNOSTAKIS στο RALLY SPRINT ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στις 8 & 9 Οκτώβρη 2011.




bottom of page