top of page

Δελτίο Τύπου Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.

Νέα εποχή για τον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.


Στο ξενοδοχείο «ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΑΣ» φιλοξενήθηκε για άλλη μια χρονιά η Γενική Συνέλευση του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε., που αυτήν την φορά εξέλεξε και νέο Διοικητικό Συμβούλιο.


Πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Γιάννης Καφταντζής (μέλος του συνδέσμου και αντιπρόεδρος του Α.Ο.Θ.). Η συνέλευση διήρκησε 4 ώρες, άρχισε με τον απολογισμό τριετίας, την απαλλαγή του παλιού Δ.Σ., την ψηφοφορία και τελείωσε με την συζήτηση που αφορούσε κυρίως στη νέα αγωνιστική χρονιά. Για την ΟΜΑΕ μίλησε στα μέλη του συνδέσμου ο περιφερειάρχης κ. Μπιλαδέρης από την Λ.Α.Β. (Λέσχη Αυτοκινήτου Βεροίας) . Η συζήτηση κινήθηκε ως επί το πλείστον γύρω από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγωνιζόμενοι και οι λέσχες και πως οι εμπλεκόμενοι (Αγωνιζόμενοι, Λέσχες, Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε., ΕΠΑ/ΕΘΕΑ και ΟΜΑΕ) μπορούν να βοηθήσουν αλλήλους ώστε να μειωθούν τα κοστολόγια.


Υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. δήλωσαν και 5 νέα μέλη του συνδέσμου, η κα. Μαρία Κυρλαγκίτση, η πρώτη γυναίκα που βάζει υποψηφιότητα, οι κ.κ. Δημήτρης Αναγνώστου, Χρήστος Θεοφανίδης, Σωτήρης Λιθαρής και Φώτης Κώστας.


Έτσι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. από σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου είναι το εξής: Μαυροματίδης Σάββας (πρόεδρος), Μπεσλίδης Γιάννης (αντιπρόεδρος), Κυρλαγκίτση Μαρία (γενική γραμματέας), Αναγνώστου Δημήτρης (ταμίας) και μέλη οι Μίχογλου Βασίλης, Οικονομίδης Κώστας (υπεύθυνος δεξιοτεχνιών), και Θεοφανίδης Χρήστος. Την εξελεγκτική επιτροπή απαρτίζουν οι Γεωργίου Ελένη, Θεοφανίδης Σίμος και Μήτρογλου Παναγιώτης.


Ο Α.Ο.Θ. εύχεται καλή θητεία στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. και μια δημιουργική τριετία.

bottom of page