top of page

Δελτίο Τύπου - Zachos Rally Team


Δραστηριοποίηση και λειτουργία του betpal.gr

To betpal.gr είναι μια ιστοσελίδα που έχει σαν αντικείμενο την αθλητική ενημέρωση και τα προγνωστικά αγώνων. Ξεκίνησε να λειτουργεί το φθινόπωρο του 2009 με πρωτοβουλία του Ιωάννη Κουκουμάκα και του Αλέξανδρου Γκαγκαλνά, οπότε και ανατέθηκε στην εταιρία softweb.gr η κατασκευή της ιστοσελίδας.


Το betpal.gr στη διετή παρουσία του έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες όσον αφορά την εγκυρότητα των προγνωστικών του. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί μια μικρή αλλά πιστή πλέον ομάδα αναγνωστών από όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Την άνοιξη του 2011 ένα από τα δύο ιδρυτικά μέλη του betpal.gr , ο Ιωάννης Κουκουμάκας γνωστός κι ως “axastos” , απεβίωσε από την επάρατη νόσο σε ηλικία 25 ετών. Παρά το ισχυρό σοκ της απώλειας το betpal.gr και η softweb.gr θεώρησαν υποχρέωσή τους να συνεχίσουν τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Έτσι πλέον η ιστοσελίδα ανανεώθηκε και άλλαξε τόσο στη δομή όσο και στη φιλοσοφία της. Η αλλαγή αυτή έγινε αποδεκτή από το αναγνωστικό κοινό και αυτή τη στιγμή η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας αυξάνεται με τριψήφιο ποσοστιαίο αριθμό. Παράλληλα γίνεται προσέγγιση νέων συνεργατών προκειμένου να εμπλουτιστούν οι στήλες και η θεματολογία.

Στον τομέα του promotion επιτεύχθηκε μια πολύ σημαντική συνεργασία με τους κυρίους Βαγγέλη και Σπύρο Ζάχο, πολυνίκεις και πρωταθλητές του Πανελλήνιου Κυπέλλου ασφάλτινου ράλλυ. Το betpal.gr είναι ο βασικός χορηγός του αυτοκινήτου με το οποίο τα αδέρφια Βαγγέλης και Σπύρος Ζάχος συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα.


Στόχος της ιστοσελίδας είναι μέχρι το τέλος του έτους να διπλασιάσει την επισκεψιμότητά της σε σχέση με την περσινή χρονιά και να ξεκινήσει κάποιες συνεργασίες τόσο στον τομέα του promotion-διαφήμιση όσο και στον τομέα της θεματολογίας. Με εκτίμηση, Γκαγκαλνάς Αλέξανδρος Υπεύθυνος επικοινωνίας www.betpal.gr




bottom of page