top of page

Γιορτή Μηχανοκίνητου Αθλητισμού


Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. διοργάνωσε στα πλαίσια της τελετής απονομής του 18ου Μακεδονικού Κυπέλλου Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. και του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού με πλούσιο θέαμα και δώρα. Ενταγμένη στην εκδήλωση ήταν και μια ρεαλιστική επίδειξη για το πώς λειτουργεί μια ειδική διαδρομή. Ζητήθηκε η βοήθεια του Ομίλου και όπως είναι φυσικό ο Α.Ο.Θ. ανταποκρίθηκε άμεσα.


Η Διοίκηση αλλά και τα στελέχη του Oμίλου γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό να γνωρίζει ο κόσμος τις σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά στελέχωσε την ειδική διαδρομή στην πίστα καρτ του Λαγκαδά. Σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού και την υπομονή και σοβαρότητα που έδειξε το μέλος μας Βαγγέλης Ζάχος κατά την διάρκεια του υποτιθέμενου ατυχήματος και την επίδειξη απεγκλωβισμού τραυματία, οι θεατές έζησαν ένα πρωτόγνωρο θέαμα το οποίο ευχόμαστε ΠΟΤΕ να μην το δούμε στην πραγματικότητα. Αυτό που βγήκε προς τα έξω δεν ήταν τίποτα λιγότερο από αυτά που περιμένει ο κάθε αγωνιζόμενος αλλά και θεατής σε κάθε διοργάνωση του Α.Ο.Θ. Δηλαδή επαγγελματισμό και συνέπεια.


Ένα ευχαριστώ στον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. που μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε αλλά και να αποδείξουμε ότι ο Α.Ο.Θ. και θέλει, και μπορεί και δίνει πάντα το παρών. Ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους κριτές που απαρνήθηκαν τις οικογένειες τους για μια μέρα, αφιερώνοντας αφιλοκερδώς την Κυριακή τους για αυτόν τον σκοπό.


Τέλος ο Α.Ο.Θ. θέλει να συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, αλλά και όλους όσους τιμήθηκαν στις απονομές κυπέλλων.



Ευχαριστούμε τους:

Χατζηαναστασίου Γιάννη, Τσολακόπουλο Μόδεστο, Χατζηδημητρίου Μανώλη. Σαποντζόγλου Λεωνίδα, Δήμο Αλέξανδρο, Σιδηρόπουλο Χαρίτων, Ψωμιάδη Γιάννη, Ανεζίνη Νίκο, Μαραντζίδη Παναγιώτη, Καφταντζή Γιάννη.

bottom of page