top of page

Γενική Συνέλευση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ομίλου για το νέο έτος


Ολοκληρώθηκε εχθές το μεσημέρι η πρώτη γενική συνέλευση του ομίλου για το 2020. Σε πολύ θετικό κλίμα το διοικητικό συμβούλιο και η εξελεγκτική επιτροπή πραγματοποίησαν τόσο τον οικονομικό απολογισμό όσο και μία περίληψη των αγωνιστικών και κοινωνικών δράσεων του ομίλου για τη χρονιά που πέρασε.


Ο εκπρόσωπος της εξελεγκτικής επιτροπής κ. Μητρόγλου Παναγιώτης παρουσίασε τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου του ομίλου τον οποίο πραγματοποίησε η επιτροπή και στάθηκε στο θετικό ταμειακό ισοζύγιο που παρουσίασε ο όμιλος τη χρονιά που πέρασε.


Ο πρόεδρος του ομίλου Σωκράτης Τσολακίδης στην τοποθέτηση του ανέλυσε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες του ομίλου για το 2019, εστίασε στη μεγάλη επιτυχία τους αλλά δε δίστασε να αναφερθεί και στις ελλείψεις που παρουσίασαν κάποιες από αυτές και τον τρόπο που θα ενισχυθούν τη χρονιά που έρχεται. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μεγάλη βοήθεια που έλαβε ο όμιλος και οι δράσεις του από όλους τους χορηγούς και τους τοπικούς φορείς. «Κανένας δε μας είπε «όχι»» τόνισε χαρακτηριστικά. Τέλος, έδωσε το στίγμα για σημαντικές αλλαγές στη σχεδίαση των αγώνων τις νέας χρονιάς με στόχο αυτές να πλησιάσουν το επίπεδο αντίστοιχων Ευρωπαϊκών.


Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο αντιπρόεδρος του ομίλου κ. Νίκος Παυλίδης και παρουσίασε όλες εκείνες τις κοινωνικές δράσεις που το 2019 είχαν ως βασικό στόχο τη βελτίωση της εικόνας του ομίλου απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και την εδραίωση του ως βασικό παράγοντα προσφοράς στην οδική παιδεία και ασφάλεια της χώρας μας. Τόνισε ότι το 2020 θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση η πολύ σημαντική προσπάθεια που έγινε τη χρονιά που μας πέρασε. Κλείνοντας, εκτός των άλλων προχώρησε στην ανακοίνωση 2 πολύ σημαντικών εκδηλώσεων-δράσεων για το 2020: Τη συνεργασία με το Ferrari Club το οποίο θα επισκεφτεί την πόλη μας στις αρχές Ιουνίου και τη διοργάνωση εκδήλωσης με αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.


Ακολούθησε ψηφοφορία για την έγκριση του νέου καταστατικού ώστε αυτό να εναρμονιστεί με τον νέο αθλητικό νόμο και η συνέλευση έκλεισε με προτάσεις και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ μελών του ομίλου και του Δ.Σ. για όλο το πλάνο της επόμενης χρονιάς.

bottom of page