top of page

Αποτελέσματα Μελών στο 2ο Rally Αλμυρός


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου η δεύτερη έκδοση του Rally Αλμυρός 2017, όπου τα πληρώματα του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν σημείωσαν αξιοπρεπείς εμφανίσεις.


Αναλυτικότερα τρίτος στην κατηγορία C3 η οποία λόγω συμμετοχών συγχωνεύτηκε με την C4 φιγουράρει ο Νίκος ο Βάτσος με το Renault Clio R3 και συνοδηγό τον Χρήστο τον Θεοφανίδη. Το πλήρωμα το Ομίλου τα πήγε περίφημα σε μία δύσκολη κατηγορία με πολλές και δυνατές συμμετοχές.


Στην πολυπληθέστερη κατηγορία του αγώνα αυτην της C5 εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Σίμος Θεοφανίδης με τον Λευτέρη Μαύρο οι οποίοι και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Επίσης αξιοπρέπη εμφάνιση, συνεπικουρούμενη της ηλικίας του οχήματος, πραγματοποίησαν και οι Αναστασοβίτης Θεόδωρος με τον Μιχάλη Ρεντζούλη διασκεδάζοντας την συμμετοχή τους στον αγώνα του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας.


Την στιγμή τους είχαν οι Μπαξεβανάκης Παύλος με τον Γιώργο τον Μπέμπη οι οποίοι εγκατέλειψαν στην δεύτερη βόλτα των Αγίων Θεοδώρων από μηχανική βλάβη.

Ο ΑΟΘ ευχαριστεί τον φωτογράφο Ηλία Παπά για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας.




bottom of page