top of page

Απονομή Κυπέλλων Βορείου Ελλάδος


Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα δεξιώσεων «Μακεδονία» στο ξενοδοχείο «Φιλίππειο» στη Θεσσαλονίκη, έγινε σε μια λαμπρή τελετή η απονομή του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος. Η τελετή άρχισε ως είθισται με τον χαιρετισμό του προέδρου της ΕΛ.Π.Α. κ. Δεσποτόπουλου.


Το παρών έδωσαν πέρα από τους αγωνιζόμενους, η Ε.Β.Α. (Επιτροπή Βετεράνων Α.Ο.Θ.), ο κ. Στράτης Χατζηπαναγιώτου (πρόεδρος της ΕΠΑ), οι βουλευτές κ.κ. Ιωαννίδης και Ρομπόπουλος, το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.


Η εκδήλωση άρχισε με την απονομή τιμητικής πλακέτας και ενός dvd με στιγμιότυπα από παλιότερους αγώνες, στον βετεράνο οδηγό αγώνων και άνθρωπο του ομίλου μας, κ. Γιάννη Ψηφίδη από τον πρόεδρο της ΕΠΑ κ. Στράτη Χατζηπαναγιώτου.


Στην συνέχεια βραβεύτηκαν, για τις επιδόσεις τους την χρονιά που πέρασε στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος τα παρακάτω μέλη του Α.Ο.Θ.


Οι Γιάννης Βαλαβάνης (2ος στην κατηγορία έως 2000 κ.εκ.), Αντώνης Μπαξεβανάκης (3ος στην κατηγορία έως 2000 κ.εκ.), Μιχάλης Ρετζούλης (2ος στην κατηγορία συνοδηγών έως 2000 κ.εκ. ), Παντελής Τόψης (2ος στην γενική κατάταξη), Κώστας Τσότσος (2ος στην γενική κατάταξη συνοδηγών), Γιάννης Μπεσλίδης (3ος στην γενική κατάταξη) και Χρήστος Νάνος(3ος στην γενική κατάταξη συνοδηγών).


Μετά την απονομή ο κ. Δεσποτόπουλος έκοψε την βασιλόπιτα, το κομμάτι του Α.Ο.Θ. παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Γιάννης Καφταντζής.

bottom of page