top of page

Ανάμικτα συναισθήματα για τους νεαρούς αθλητές του Α.Ο.Θ. στο IAME Series Greece 2020


Με ανάμικτα συναισθήματα ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον πρώτο αγώνα του IAME Series Greece 2020 οι νεαροί οδηγοί του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.


O εξαιρετικά ανταγωνιστικός θεσμός karting στον οποίο οι οδηγοί συναγωνίζονται με ίδιους κινητήρες αποδείχτηκε ιδιαίτερα σκληρός για τους πιτσιρικάδες του Ομίλου.


Ο «Βενιαμίν» αθλητής του Α.Ο.Θ. Γιώργος Κουκούντζος μάζεψε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, καταφέρνοντας να βαθμολογηθεί και στους 3 αγώνες της ημέρας. Το καλύτερο του αποτέλεσμα το πέτυχε στον 2ο προκριματικό όπου κατετάγη 3ος στην κλάση X30 MINI B (ηλικία 8-10 ετών) και 6ος στην κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών). Ο 9χρονος πιλότος δεν τα κατάφερε αντίστοιχα καλά στον 1ο προκριματικό όπου τερμάτισε στην 4η θέση της κλάσης του και στην 8η της κατηγορίας, αλλά ούτε και στον τελικό με το αποτέλεσμα του εκεί να είναι 6ος στην κλάσηέως 10 ετών και 9ος στην κατηγορία έως 12.


Στην αμέσως πιο πάνω κατηγορία, την X30 JUNIOR στην οποία συμμετέχουν αθλητές 12-14 ετών, ο Θωμάς Τρικαλιώτης δεν απόλαυσε τον αγώνα, αφού κατάφερε να ολοκληρώσει μόνο 5 γύρους στον 1ο προκριματικό αγώνα και μόλις 1 στον 2ο προκριματικό, χωρίς να μπορέσει να συμμετάσχει στον τελικό.


Ο επόμενος αγώνας του IAME Series Greece 2020 θα διεξαχθεί στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών στις 29 Νοεμβρίου και ευχόμαστε στους «λιλιπούτειους» αθλητές του Ομίλου μας περισσότερη τύχη!



bottom of page