top of page

Α.Ο.Θ. - Κοπή Βασιλόπιτας

Στον σύντομο αλλά περιεκτικό λόγο, ο πρόεδρος του Α.Ο.Θ. κ. Δημήτρης Κουμποτής, αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε, τις δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεράσει ο όμιλος, αλλά και στην χρονιά που ξεκίνησε.


Μίλησε για την ψηφιοποίηση της κληρονομιάς του Α.Ο.Θ που συνεχίζεται, την λειτουργία της τράπεζας αίματος για το Λεύκωμα με τα 43 χρόνια ιστορίας, το οποίο ξεκίνησε ήδη να γίνετε, με χρονικό ορίζοντα το 46ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Τέλος «ξύπνησε» μνήμες από τα παλιά με την αναφορά στο φωτοαντίγραφο του 40σέλιδου λευκώματος από το 1ο Ράλλυ Θερμαϊκού του 1969, που υπήρχε σε όλα τα τραπέζια. Η συνέχεια δόθηκε με την κοπή της Βασιλόπιτας και την βράβευση των διακριθέντων του 2011 και όχι μόνο.


Από τα μέλη βραβεύτηκαν, ο Διαμαντής Τζαμπάζης (Πρωταθλητής Ελλάδος στην Ν4 στις Αναβάσεις), τα αδέρφια Βαγγέλης και Σπύρος Ζάχος (3η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου), οι Κώστας Αναγνωστάκης και Ανδρέας Χάψας (2οι στο Έπαθλο Ασφάλτου στην κατηγορία Ν2). Επίσης βραβεύτηκαν οι κριτές Γιάννης Ψωμιάδης και Δημήτρης Ακριβός για την άμεση και σωστή αντίδραση που είχαν στην έξοδο του κ. Ηλιόπουλου στην ανάβαση Ζαγκλιβερίου και ο κριτής Μανώλης Χατζηδημητρίου για την συνολικά μεγαλύτερη βαθμολογία που συγκέντρωσε το 2011. Τέλος τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους ως χορηγοί επικοινωνίας, έλαβαν το ραδιόφωνο Metropolis και η εφημερίδα Metrosport καθώς και το περιοδικό Auto Triti.


Το φλουρί της Βασιλόπιτας έτυχε στον κριτή Τρυφωνίδη Κρίτωνα, ο οποίος κέρδισε ένα διήμερο για δύο άτομα σε σουίτα με διατροφή, προσφορά του συγκροτήματος ορεινού τουρισμού «Απολυμένη Πέτρα» στον Χολομώντα Χαλκιδικής. Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση και την διανομή των 40 και πλέον δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κι όσους βοήθησαν προσφέροντας δώρα για την λαχειοφόρο αγορά κι εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους.




bottom of page