top of page

Recap 50ου Rally ΔΕΘ


Με την σημαία του 50ου, επετειακού, Rally ΔΕΘ να έχει πέσει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον στήριξαν και βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση. Αρχικά τα πληρώματα που συμμετείχαν στον αγώνα ξεκινώντας με το μακρύτερο πλήρωμα τους κ.κ. Αλυγιζάκη και Χατζηδάκη που ταξίδεψαν από την Κρήτη για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, την Οικογένεια Καρπάνου από την Πάτρα, τους κ.κ. Κυπραίο και Κυριλλίδη (ΑΣΣΟΑΑ), Χατζηπαναγιώτου και Ιντζόγλου (Start Line), Μαυρουδή (ΑΣΜΑ) όλους από την Αθήνα, την Οικογένεια Κούγια από την Λαμία, τους κ.κ. Αγγλόπουλο (Λ.Α.Βόλου) και Ρέντη (Ο.Μ.Α.Θ.) από τον Βόλο, τον κ. Καρλιώτη από τον ΣΜΑΚ, τον κ. Σαρητσόγλου από την ΑΛΕΞ, τους κ.κ. Καλούδη και Τοπούζη από την Αλεξανδρούπολη, τον κ. Χριστοδουλόπουλο κατά κόσμον Armaki από την Λάρισα, τους κ.κ. Κίτσο, Τούπα και Γαζγάζη από την Λ.Α.Βέροιας, τον κο Ξανθόπουλο από την Λ.Α.Μ.Σ., τον κ. Τσιλιμπόνη από την Α.Σ.ΠΙΣ, τους κ.κ. Λάκη και Τριανταφυλλίδη από τον Ο.Φ.Α.Δ. και φυσικά τους κ.κ. Τσολακίδη, Δήμο Χ., Μαυροδή, Καραβασιλικό, Καραβασίλη, Μπρόζο, Βογιαντζή, Βάτσο, Θεοφανίδη Χρ., Κουμποτή, Μαυροματίδη, Θεοφανίδη Σ., Μαύρο, Δήμο Α., Ντίτορα, Τσακίρη, Μπαξεβανάκη Α., Μπαξεβανάκη Π., Ζάχο, Καραθάνου Α., Καραθάνο Ο., Ευθυμιάδη, Παπανικολάου, Δουλκερίδη, Παπάζογλου, Παναγόπουλο, Αναστασοβίτη Θ., Αναστασοβίτη Ι. και Κούκα Σ. αμφότεροι μέλη του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο 50ο Rally Δ.Ε.Θ.


Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει στους χορηγούς και υποστηρικτές μας που χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα είχε πραγματοποιηθεί ποτέ ο αγώνας αυτός. Το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και την υφυπουργό κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, την Helexpo – Δ.Ε.Θ. και τους κ.κ. Αναστάσιο Τζήκα (Πρόεδρος) και Κυριάκο Ποζρικίδη (Διευθύνοντα Σύμβουλο), την εταιρία Αέριο Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. και τον πρόεδρό της κο Federico Regola, τον κο Σάββα Παπαντωνίου από την εταιρία RS200, τον κο Άκη Παπαδιαμάντη των Ελαστικών Maxxis, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, Πολυγύρου, την JAP Parts Baxevanakis, την Subaru Baxevanakis, το Falafel House, το συνεργείο του Καραθάνου Οδυσσέα, την εταιρία γερανών του κ. Μάμη Λάζαρου, την εταιρία B52 Security, την εταιρία προϊόντων καθαρισμού Mr. Fast, την Εταιρία Σπιτική Πίτα, την Interamerican, το Automoto Oil Center του κ. Πακτίτη Παναγιώτη, της Μπαταρίες Delcore, το συνεργείο του κ. Μαύρου Ελεθέριου, το συνεργείο αυτοκινήτων – ευθυγραμμίσεων Μιχαλάκη Παναγιώτη, το συνεργείο φρένων Τάτσιος, τον κο Κοψαχείλη Θεολόγη, την εταιρία Tuning Club, τα λιπαντικά Γκάνος, την εταιρία Auto House, την Autocare Team και τους κ.κ. Κωνσταντίνου και Εμμανουηλίδη, την εταιρία ΤΟΨΗΣ Α.Ε. και τον κ. Παντελή Τόψη, την εταιρία Παπανδρέου Α.Ε. (CartaBianka), την εταιρία HELL και τις βελτιώσεις – μετατροπές Σιφναίος.

Επίσης της Λέσχες ΣΜΑΚ και τον κο Μπαρτζώκα, ΑΛΠ και τον κο Χατζηαποστόλου, ΛΑΒεροίας και τον κο Αδαλόγλου, ΕΛΕΤΑ και τον κο Νούσια και ΑΣΠΙΣ και τον κο Πολυανίδη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου και συνένδραμαν στην στελέχωση του αγώνα με τα μέλη τους.

Κλείνοντας και περισσότερο απ’ όλα ευχαριστούμε τα στελέχη του Ομίλου τα οποία ανταποκρίθηκαν και επάνδρωσαν τις θέσεις που τους ζητήθηκαν με υπομονή, αντοχή και πάθος και έδειξαν για μία ακόμη φορά το καλύτερο πρόσωπο του Ομίλου. Σας ευχαριστούμε όλους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΘ.





bottom of page