top of page

O Α.Ο.Θ. στο 3ο Μακεδονικό Έπαθλο

Δελτίου Τύπου



Ο δεύτερος αγώνας του Μακεδονικού Επάθλου 2015 ανήκει στο παρελθόν. Περισσότερες συμμετοχές με ανάμικτο καιρό αφού μερικές ψιχάλες έκαναν την εμφάνισή τους. Η ομάδα μας κατάφερε να κάνει το απόλυτο για ακόμη μία φορά αφού κέρδισε τόσο την κατηγορία των 1.600 κ.εκ. όσο και την κατηγορία Racing. Τέλος αφήσαμε τον ταχύτερο γύρο ημέρας κάνοντας 3:12.300.


Αποτελέσματα πολύ θετικά τα οποία θέτουν γερές βάσεις για το βαθμολογικό ενδιαφέρον του θεσμού στη συνέχεια. Αποτελέσματα , τα οποία χωρίς την βοήθεια των χορηγών μας δεν θα ερχόταν.


Έτσι λοιπόν δεν ξεχνάμε το πιο απολαυστικό ενεργειακό ποτό της HELL Energy Drink, μια εταιρία που ήρθε και αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα. Τα λιπαντικά LUKOIL που φτάνουνε σε εμάς μέσω του πολύ γνωστού, πετυχημένου και πολυπρωταθλητή στον χώρο του αυτοκινήτου Κωνσταντίνο Αναγνωστάκη.


Τέλος ο «δάσκαλος» μας με τις σχολές οδηγών Τάσος Κωνσταντινίδης είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλευρό μας και μας στηρίζει σ’ αυτήν την προσπάθεια. Ραντεβού στον επόμενο μας αγώνα στις 2-3 Μαΐου στις όμορφες διαδρομές της Βέροιας με το νέο μας αυτοκίνητο για να πάρουμε το βάπτισμα του πυρός στου αγώνες ράλλυ.



Ελάτε να απολαύσετε το πιο γευστικό ενεργειακό ποτό στον χώρο του Service Park.

bottom of page