top of page

No1 Δελτίο Πληροφοριών


  • Το ωράριο του SHAKEDOWN καθορίζεται ως εξής :

14:00 μ.μ. – 15:20 μ.μ. : Τα αυτοκίνητα με Νο συμ. Από το 1 έως και το 18

15:21 μ.μ. – 16:40 μ.μ. : Τα αυτοκίνητα με Νο συμ. Από το 19 έως και το 37

16:41 μ.μ. – 18:00 μ.μ. : Τα αυτοκίνητα με Νο συμ. Από το 38 έως και το 54


  • Μετά την πανηγυρική εκκίνηση έχει προβλεφθεί προαιρετικός χώρος φύλαξης αγωνιστικών αυτοκινήτων στον χώρο του τεχνικού ελέγχου στην EXPRESS SERVICE. Τα οχήματα που πρόκειται να διανυκτερεύσουν πρέπει να παρουσιαστούν στον χώρο φύλαξης μέχρι τις 00:00 και μπορούν να παραληφθούν το πρωί μετά τις 06:00 μόνο από άτομο που φέρει κάρτα με την ένδειξη ‘’SERVICE’’ ή ‘’ΔΙΑΓΩΝΙΖΌΜΕΝΟΣ’’.


  • Για την διευκόλυνση των αγωνιζομένων έχει προβλεφθεί χώρος στάθμευσης των τρέιλερ στον αυλόγυρο του συνεργείου ΣΙΔΕΡΗΣ στην Γαλάτιστα , 300μ. πρίν την εκκίνηση του αγώνα.


  • Η υποχρεωτική διαφήμιση του Οργανωτή στα φτερά των αυτοκινήτων είναι το λογότυπο ‘’RS200 motoroil’’.


  • Η Απονομή των Επάθλων στους Νικητές του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 18/9 και ώρα 18:30 στη βεράντα του Σ.Κ. "ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΙΔΗΣ".


  • Η Συνέντευξη Τύπου θα γίνει στην αίθουσα του Γραφείου Τύπου εντός της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης στις 17:30 μ.μ. Στη συνέντευξη τύπου θα συμμετέχουν ο οδηγός και ο συνοδηγός των τριών νικητών της γενικής και τουλάχιστον ένα ακόμη πλήρωμα της επιλογής του Οργανωτή.


  • Παρακαλούνται θερμά όλα τα πληρώματα να προσέλθουν στην πανηγυρική εκκίνηση με τις αγωνιστικές τους φόρμες. Η προσέλευση των οχημάτων στην Πλατεία Αριστοτέλους πρέπει να γίνει αυστηρά από ώρα 18:00 εως 20:00. Απο ώρα 20:00 εως 21:00 επιτρέπεται η είσοδος των θεατών στον χώρο στάθμευσης των αγωνιστικών αυτοκινήτων για να φωτογραφίζονται με τα αυτοκίνητα και τα πληρώματά τους. Στις 21:00 παρακαλούνται τα πληρώματα να έρθουν στη ράμπα εκκίνησης για την αναμνηστική φωτογραφία του αγώνα.


  • Το άρθρο 14 του Ειδικού Κανονισμού που αναφέρεται στην κατάταξη κλάσεων τροποποιείται ως εξής: Αν εκκινήσουν λιγότερα αυτοκίνητα από τρία (3) τότε αυτή η κλάση δεν συμπτύσσεται με την ή τις αμέσως ανώτερες. Από την Οργανωτική Επιτροπή

bottom of page