top of page

Making Life Simple

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Μετά τις σημαντικές επιτυχίες της Κουμποτής Racing Team στους τρεις πρώτους αγώνες ράλλυ του 2015, μία νέα συνεργασία προσθέτει κύρος και τεχνολογική υπεροχή στην ομάδα.


Η Κ.Ra.Tea. (Κουμποτής Racing Team) θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της MLS Πληροφορική Α.Ε. και με την πολύτιμη βοήθεια της διαδραστικής καθοδήγησης που ακούει στο όνομα MLS Talk & Drive. Με την βοήθεια της φωνητικής εντολής, το δίδυμο Κουμποτής – Μαυροματίδης θα περιηγούνται με περισσή ευκολία σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος στην Ελλάδα, όπου και αν τους οδηγήσει το αγωνιστικό καλεντάρι.


Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονίκης, η MLS από το 1989 αναπτύσσει την τεχνολογία στο χώρο των MultiMedia και την εμπορική αξιοποίησή της, πρωτοπορώντας Πανελλαδικά.


Δυναμική και με όραμα, η γοργά αναπτυσσόμενη σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον MLS, επενδύει στους αγώνες αυτοκινήτου Ράλλυ, στο σπορ του ανταγωνισμού, της ταχύτητας, της τεχνολογίας και της ακριβούς πλοήγησης.


Η Κουμποτής Racing Team, διατηρώντας την συμπαράσταση του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αποκτά ΝΕΟ συνοδηγό την MLS Πληροφορική Α.Ε. διεκδικώντας τις νίκες στους αγώνες που υπολείπονται για το 2015.


Έτσι, ο δρόμος οδηγεί το Peugeot 106 S16 με τους Κουμποτή – “Louki Look” στα μπάκετ, στον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου. Το 34ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου διοργανώνει η Α.Λ.Α.Κ. (Αυτοκινητιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας) στην ειδική διαδρομή ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ μήκους 16,50 χιλιομέτρων η οποία είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα 50 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα.


Ο Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελ.Βενιζελου της Κορίνθου το Σάββατο 20 Ιουνίου 18.00 – 20.00, ενώ το αγωνιστικό μέρος θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα το πρωί με το πρώτο αγωνιστικό να ξεκινά την ειδική διαδρομή στις 10 π.μ. και με τους νικητές να κρίνονται μετά από 2 περάσματα.


K.Ra.Tea Press Office




bottom of page