top of page

It's Monte Time!


Σε έναν χειμώνα που σημαδεύτηκε με μεταγραφές και ηχηρές επιστροφές όπως του Sebastien Loeb με την Hyundai, στον συγκεκριμένο αγώνα όλες οι ομάδες παρατάσσονται με τα μεγάλα τους χαρτιά. Κοντά στα μεγάλα ονόματα, θα βρίσκεται ο αθλητής και μέλος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, που παράλληλα είναι και ο μοναδικός Έλληνας συμμετέχοντας στον ιστορικό αυτόν αγώνα, ο Νικόλας Παυλίδης όπου με το Peugeot 208 RC2 και τον Allan Harryman στην θέση του συνοδηγού θα κινηθούν γρήγορα για να κυνηγήσουν την επιτυχία στον αγώνα αυτό.

Κοντά τους θα βρίσκεται και το μέλος μας Δημήτρης Κουμποτής με συνοδηγό τον Δημήτρη τον Αμαξόπουλο που σε ρόλο Route Note Car θα ελέγχουν και θα ενημερώνουν το πλήρωμα αν κάτι έχει αλλάξει στις σημειώσεις του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΘ εύχεται καλή επιτυχία στον Νικόλα και θα σας ενημερώνει με την θέση που θα βρίσκεται στο τέλος της κάθε ημέρας. Επίσης θα προσπαθήσει, στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό, να σας ενημερώνει για τα αποτελέσματα μετά από κάθε ειδική, παράλληλα με ότι ενημέρωση μπορεί να έχει από το Μονακό.

bottom of page