top of page

BRT - Στόχος επετεύχθη


Το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου 2011, πέρασε στην ιστορία ως το διήμερο όπου αναβίωσε μια θρυλική ανάβαση, μετά από απουσία 17 ετών. Η Beslidis Racing Team, όπως είχε δηλώσει και πριν από τον αγώνα, ήταν αποφασισμένη να συμμετάσχει σε αυτήν την ανάβαση και να ζήσει τον θρύλο, όπως «διαφήμιζε» η οργανώτρια λέσχη Α.Ο.Θ.


Όπερ και έγινε. Η απόλυτα ασφαλής αλλά και διασκεδαστική οδηγικά διαδρομή, οι εκατοντάδες ένθερμοι θεατές και οι ακόμα πιο ενθουσιώδεις άνθρωποι της οργάνωσης, συνετέλεσαν ώστε να απολαύσουμε ένα εκπληκτικό, διασκεδαστικό και γεμάτο αγωνιστική δράση σαββατοκύριακο.


Για την ομάδα ο στόχος επετεύχθη στο ακέραιο, αφού το ζητούμενο ήταν να στηρίξουμε την προσπάθεια του Α.Ο.Θ., να ζήσουμε τον θρύλο και να περάσουμε πάνω από όλα καλά.


Το αγωνιστικό «βάπτισμα» στην 15η Ανάβαση Ζαγκλιβερίου, πήρε και ο νέος χορηγός της BRT (Samaras Oil Χονδρικό Εμπόριο Ορυκτέλαιων και Λιπαντικών, Κ. Βάρναλη, Συκιές Θεσσαλονίκης) αφού το VW Golf Gti Kit Kar εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τα αυτοκόλλητα της Samaras Oil. Με εκτίμηση, Γιάννης Μπεσλίδης, Beslidis Racing Team.

bottom of page