top of page

BRT - Ανάβαση Ζαγκλιβερίου


Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές,


Στις 02 & 03 Ιουλίου, διεξάγεται μετά από 17 χρόνια η Ανάβαση Ζαγκλιβερίου, η 15η στην σειρά με διοργανωτή τον Α.Ο.Θ. Από την στιγμή που ανακοινώθηκε πως θα συμπεριληφθεί στο Πρόγραμμα Αγώνων του 2011, και μάλιστα στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, η ομάδα μας ήταν αποφασισμένη να συμμετάσχει σε μια θρυλική Ανάβαση, της οποίας η απουσία από το καλεντάρι ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή.


Έτσι η ομάδα θα βρίσκεται από το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Ζαγκλιβέρι για να συμμετέχει αγωνιστικά στηρίζοντας την προσπάθεια του Ομίλου, αλλά πάνω από όλα για να διασκεδάσει σε μια ανάβαση που από τους παλιότερους που την γνωρίζουν καλά, έχει χαρακτηριστεί ως «αρσενική».

Την εμπειρία θα μοιραστεί μαζί μας και η εταιρία Samaras Oil (Χονδρικό Εμπόριο Ορυκτέλαιων και Λιπαντικών) η οποία εδρεύει στην Κ. Βάρναλη στις Συκιές Θεσσαλονίκης και της οποίας τα χρώματα κοσμούν πλέον το γνωστό σε όλους σας VW Golf Gti Kit Car.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντας καλό τερματισμό, στους θεατές να απολαύουν θέαμα και στον διοργανωτή καλή επιτυχία.

Beslidis Racing Team





bottom of page