top of page

Be Nice - Visual Arts TV Productions

Μαζί μπορούμε καλύτερα…

Τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τον Α.Ο.Θ. από την γέννησή του. Οι έννοιες εθελοντική προσφορά και υπέρβαση είναι στην καθημερινότητα του Ομίλου από ανέκαθεν, ειδικά όμως πριν από την διοργάνωση ενός αγώνα. Φέτος για το 46ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ., δύο εταιρίες η Be Nice και η Visual Arts, άσχετες με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έδωσαν και δίνουν αφιλοκερδώς ανεκτίμητες υπηρεσίες στον όμιλο. Η Be Nice αναλαμβάνοντας όλο το δημιουργικό κομμάτι του αγώνα και όχι μόνο. Η Visual Arts δημιουργώντας ένα οπτικό ακουστικό υλικό που προηγούμενό του δεν έχει υπάρξει στα 45 χρόνια Ράλλυ Δ.Ε.Θ.


Η "Be Nice" - visual communication studio, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη αλλά δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε σχετίζονται με την οπτική επικοινωνία και το σχεδιασμό. Οι εφαρμογές αφορούν έντυπο, web, προϊόντα. Στις μέρες μας που η εικόνα κατέχει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση εντυπώσεων, προκύπτει η ανάγκη στοχευόμενων λύσεων σε συνάρτηση με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.


Σκοπός μας να επιτύχουμε τη μεγίστη και λειτουργικότερη ανάδειξη της πληροφορίας, χωρίς όμως να παραβλέπουμε τις εκάστοτε παραμέτρους που αφορούν την κάθε περίσταση. Ξεκινώντας από τη χάραξη στρατηγικής μέχρι και τα τελικά παραδοτέα, μέλημα μας είναι να επιτύχουμε τα πιο αποδοτικά αποτελέσματα. Σε αυτό συμβάλει μια εξαίρετη ομάδα συνεργατών, φωτογράφων, τυπογράφων και προγραμματιστών.



Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο των οπτικοακουστικών μέσων και τηλεοπτικών παραγωγών, εξυπηρετώντας όλη τη Μακεδονία, την υπόλοιπη Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η άρτια τεχνική κατάρτιση των στελεχών μας σε συνδυασμό με τα τελειότερα μηχανήματα εικόνας και ήχου μπορεί να εγγυηθεί την άψογη παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Όλοι εμείς στην Visual Arts εργαζόμαστε με τόλμη, είμαστε ακούραστοι και διαθέτουμε ΤΗΝ ΙΔΕΑ που μας διαφοροποιεί.

bottom of page