top of page

88o Ράλλυ Μόντε Κάρλο


Λιγότερες από 100 ώρες απομένουν πριν το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο περάσει στην κεντρική πλατεία της πόλης του Μονακό τη ράμπα της εκκίνησης του εναρκτήριου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ για το 2020, του Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Η 88ή έκδοση του αγώνα θα έχει και φέτος ξεχωριστό ενδιαφέρον για τη χώρα μας μιας και μια Ελληνική σημαία θα κοσμεί τα πίσω παράθυρα του Peugeuot 208 κατηγορίας R2 με το νούμερο 74 στις πόρτες του.


Ο αντιπρόεδρος του ομίλου Νίκος Παυλίδης θα δώσει για 4η φορά το παρόν στον ιστορικότερο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο οποίος με συνοδηγό του τον πολύπειρο Allan Harryman θέλουν να εκμεταλλευτούν την προηγούμενη εμπειρία τους στον συγκεκριμένο αγώνα και να προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα σε μία κατηγορία η οποία και φέτος ξεπερνάει τις 20 πολύ δυνατές συμμετοχές.


Με βασικό χορηγό της προσπάθειας τους την εταιρία Step Logo Mats, το αμιγές πλήρωμα του ομίλου βρίσκεται ήδη στην περιοχή του αγώνα όπου αύριο το πρωί θα ξεκινήσει τις επίσημες αναγνωρίσεις και θα μας μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις από αυτές. Με τις μετεορολογικές προβλέψεις να μιλούν για πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, όπου και τα μεγαλύτερα σκέλη του αγώνα, όλα προμηνύουν ένα συναρπαστικό αγωνιστικό τετραήμερο αντάξιο της αίγλης της διοργάνωσης.


Για όσους δε θα έχουν τη χαρά να κρατάνε μία από τις, πολλές όπως αναμένεται και φέτος, Ελληνικές σημαίες στις ειδικές διαδρομές του αγώνα στηρίζοντας τη προσπάθεια του Έλληνα οδηγού μπορούν, να παρακολουθήσουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στην ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα του ομίλου.


Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη του ομίλου εύχονται καλή διασκέδαση και καλό τερματισμό στο πλήρωμα που εκπροσωπεί και φέτος τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση.

bottom of page