top of page

46ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Συνέντευξη Τύπου


Για 46η φορά πραγματοποιήθηκε, ως είθισται την Τρίτη πριν από το Σαββατοκύριακο διεξαγωγής του Ράλλυ Δ.Ε.Θ., η συνέντευξη τύπου. Αυτήν την χρονιά στο συνεδριακό κέντρο Ν. Γερμανός στο περίπτερο 8 της Δ.Ε.Θ.


Στο πάνελ για την Δ.Ε.Θ. - Helexpo ο πρόεδρος κ. Τζήκας Αναστάσιος και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Ποζρικίδης Κυριάκος, για την Express Service ο κ. Στέφανος Αγγελάκης, για την εταιρία Ζωοτροφές Τριανταφύλλου ΑΒΕΕ ο κ. Τριανταφύλλου Νίκος, για την Stepmat και Corfos Hotel ο κ. Παυλίδης και τέλος για τον Α.Ο.Θ. ο αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ο κ. Χατζηαναστασίου Γιάννης.


Το παρών έδωσαν για την Ο.Μ.Α.Ε. (Ομοσπονδία Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδος) ο υπεύθυνος για την Βόρεια Ελλάδα κ. Παρταλιός Αντώνης και για τον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος) κ. Μαυροματίδης Σάββας.


Όλοι, χωρίς εξαίρεση, δήλωσαν για άλλη μια φορά την θετική διάθεση που έχουν στήριξης αυτού του τόσο σημαντικού αλλά και ιστορικού αγώνα. Από την Δ.Ε.Θ. - Helexpo τονίστηκε ιδιαίτερα το γεγονός πως στηρίζουν τον αγώνα ανεξάρτητα από τα πρόσωπα, καθώς πιστεύουν στον θεσμό αλλά και στην αναγκαιότητα να στηρίξει και το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. ην προσπάθεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης να φέρει την πόλη και πάλι κοντά της.


Στον αντίποδα ο κ. Παυλίδης Νίκος ενεργός αγωνιζόμενος αλλά και υποστηρικτής του αγώνα για πολλά χρόνια ανταπέδωσε λέγοντας πως και η Δ.Ε.Θ. – Helexpo θα πρέπει να στηρίξει πιο δυναμικά το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. το οποίο εξάλλου φέρει και το όνομά της.

Ο εκπρόσωπος της Express Service κ. Στέφανος Αγγελάκης, μίλησε για την υλικοτεχνική υποστήριξη που προσφέρει μετά από απουσία 2 ετών και πάλι η εταιρία. Η εταιρία Ζωοτροφές Τριανταφύλλου Α.Β.Ε.Ε. μίλησε δια του εκπροσώπου της κ. Τριανταφύλλου, ο οποίος για άλλη μια φορά με απόλυτη αίσθηση ευθύνης εξήρε το έργο των αφανών ηρώων κάθε αγώνα. Να πούμε πως το τεράστιο έργο των logistics ανέλαβε και φέτος εξ’ ολοκλήρου η εταιρία «Ζωοτροφές Τριανταφύλλου Α.Β.Ε.Ε.». Χαιρετισμό απηύθυνε και στον συνοδηγό του Νίκου Παυλίδη, κ. Allan Harryman ο οποίος ήταν παρών στην συνέντευξη τύπου.


Από την πλευρά του Ομίλου έγινε σαφές πως αν και οι καιροί απαιτούν συντήρηση ο Α.Ο.Θ. επέλεξε την οδό της υπέρβασης. Έτσι σχεδιάστηκε το 46ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, ικανό να προσφέρει σε θεατές, πληρώματα, ομάδες, χορηγούς και υποστηρικτές το απόλυτο αγωνιστικό γεγονός της χρονιάς.


Ο εκπρόσωπος της Ο.Μ.Α.Ε. κ. Παρταλιός, μετά από ερώτημα που τέθηκε, διαβεβαίωσε πως όταν ξεπεραστούν κάποιες γνωστές αδυναμίες που χωλαίνουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η ομοσπονδία θα είναι πρωτεργάτης στην αναβάθμιση ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Του αγώνα, που όπως χαρακτηριστικά είπε, πέρασε πολλές φορές με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις.


Ο Α.Ο.Θ. ευχαριστεί τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πολυγύρου, τις εταιρίες HB Body, Express Service, Stepmat & Corfos Hotel, «Ζωοτροφές Τριανταφύλλου Α.Β.Ε.Ε., «Τοψής Ανταλλακτικά Αυτοκινήτου», «Σχολή Οδηγών Αναστασοβίτης», «Ελαστικά Γαλάνης», «Οπτικά Ζωγράφος».


Επίσης ένα ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας Metrosport , Metropolis 95.5, Super TV, Super FM 99.5, Makedonia TV, motori.gr και halkidikinow.gr

Η προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού μας αφορά όλους. Στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 46ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Διάδωσέ το …




bottom of page