top of page

45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Έκθεση Αγωνιστικών στον Λευκό Πύργο


Το θέαμα που αντίκριζαν οι περαστικοί στον Λευκό Πύργο σήμερα Παρασκευή από νωρίς το πρωί ήταν το λιγότερο εκπληκτικό. Μια εικόνα χίλιες λέξεις συνηθίζουμε να λέμε. Στην προκειμένη περίπτωση θα λέγαμε μια εικόνα χίλια συναισθήματα. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός κοντά στον δημότη αλλά και τον επισκέπτη της πόλης.

Πέντε αγωνιστικά παρατεταγμένα στο πεζόδρομο της παραλίας στο ύψος του Λευκού Πύργου, προσιτά σε όλους όσους θέλησαν να το περιεργαστούν, να φωτογραφηθούν μπροστά τους να ρωτήσουν και να μάθουν για αυτά.


Πολλά τα πληρώματα που ήθελαν να δώσουν το παρών βοηθώντας τον Όμιλο, περιορισμένος όμως ο χώρος όπου έπρεπε να παραταχθούν. Έτσι τα αγωνιστικά που μπόρεσε να θαυμάσει ο περαστικός ήταν:


Το Suzuki Swift Sport των Αναγνωστάκη - Μαύρο με χορηγό την Ρετσίνα Μαλαματίνα η οποία έκανε και μια προωθητική ενέργεια μοιράζοντας δώρα στους περαστικούς. Το VG Golf III Kit Car των Μπεσλίδη - Νάνο με χορηγό το VW Group Service Beslidis, το Honda Civic Type R των Βαλαβάνη - Τσαβδαρίδη με χορηγό την Fair Hair, το Mitsubishi Evo IX των Tοψή - Αλξιάδη με χορηγό την Japko Genuien Parts και τέλος το Seat Ibiza των Παπακυριακού - Τσακνή.


Κερασάκι στην, ιδιαίτερα νόστιμη, τούρτα το χορευτικό της ομάδας «Cheerladers Kalamari» που ενθουσίασε τους πάντες με την παρουσία, την φρεσκάδα και τις χορευτικές ικανότητες. Έκθεση Αγωνιστικών Αυτοκινήτων στον Λευκό Πύργο από τον Α.Ο.Θ., άλλη μια καινοτόμα δραστηριότητα στα πλαίσια του Ράλλυ Δ.Ε.Θ. η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.


Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο.Θ., www.aoth.gr και μάθετε πρώτοι τις εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

bottom of page