top of page

43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων... η εκπλήρωση μιας ξεχωριστής ευχής


Αποκτάς δύναμη προχωρώντας «Vires acquirit eundo». Ήταν ο Βεργίλιος (ρωμαίος ποιητής 70 π.χ. – 19 π.χ.) ο οποίος είπε πως αποκτάς δύναμη προχωρώντας, εμπνέοντας εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο να υπερβούν εαυτό και να προχωρήσουν αποκτώντας δύναμη ακριβώς από αυτήν την ίδια την υπέρβαση. Έτσι και οι οδηγοί αγώνων υπερβαίνουν εαυτό κάθε φορά που συμμετέχουν σε έναν αγώνα και αποκτούν δύναμη προχωρώντας στροφή με στροφή μέχρι τον τερματισμό.


Άνθρωπος και μηχανή στα όρια, με την αδρεναλίνη στα ύψη και το μυαλό να εργάζεται όπως ο κινητήρας στα κόκκινα αποδίδοντας τα μέγιστα. Η απόλυτη ευχή, για κάποιον που γοητεύεται από τους αγώνες αυτοκινήτου, είναι να βιώσει την πολύπλοκη ομορφιά που προσφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Αυτήν την ευχή έχει ο Αντώνης, ένας 6χρονος φίλαθλος και γνώστης των αγώνων αυτοκινήτου και αυτήν την ευχή θα πραγματοποιήσει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Κυριακή 20 Μαρτίου στην πίστα kart house στο 2ο χλμ. Λαγκαδά – Κολχικό. Εκεί, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει τον πρώτο αγώνα του επάθλου δεξιοτεχνιών βορείου Ελλάδος, την 43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων.

Ανάμεσα στα δύο σκέλη, η KRATEA (Κουμποτής Racing Team) με οδηγό και team manager τον Κυπελλούχο Ελλάδος Δημήτρη Κουμποτή και συνοδηγό τον πρωτοεμφανιζόμενο στους αγώνες μικρό Αντώνη θα δώσουν στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους ένα θέαμα αξέχαστο και μοναδικό.

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, η KRATEA, η πίστα Kart House και η εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζουν την προσπάθεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και καλούν όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να δώσουν το παρών την Κυριακή 20 Μαρτίου.

bottom of page