top of page

40ο Ράλλυ Θερμαϊκού - Το στοίχημα θα κερδηθεί


Το 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού θα γίνει...


Φέτος το στοίχημα για τον όμιλο είναι μεγαλύτερο από ποτέ, καθώς από την μια ο αγώνας γιορτάζει τα 40α γενέθλια ενώ στον αντίποδα η οικονομική συγκυρία έχει επηρεάσει όχι μόνο τον Α.Ο.Θ. αλλά κυρίως και πρώτιστα τα πληρώματα. Από την πλευρά του ομίλου υπάρχει η βεβαιότητα πως αυτό το στοίχημα, όσο δύσκολο και αν είναι, θα κερδηθεί.


Ο αγώνας σχεδιάστηκε έτσι ώστε από την μια να γίνει πιο οικονομικός και συμπαγής ενώ από την άλλη να προσφέρει στα πληρώματα που θα συμμετάσχουν το μέγιστο σε αγωνιστική απόλαυση. Ίσως για πρώτη φορά τα αγωνιστικά χιλιόμετρα υπερβαίνουν αυτά των απλών διαδρομών. Οι ειδικές διαδρομές, Παλαιόχωρα και Ταξιάρχης, αφού γίνουν από δύο φορές ενώνονται στην υπέρ-ειδική διαδρομή Χολομώντας μήκους σχεδόν 28 χλμ. φτάνοντας συνολικά τα αγωνιστικά χιλιόμετρα στα 79,58 χλμ.


Με το κέντρο του αγώνα (Τεχνικός Έλεγχος, Service Park, Αποτελέσματα κτλ.) να βρίσκεται στο Λύκειο της Αρναίας οι απλές διαδρομές περιορίζονται στα 58,54 χλμ. Εξαίρεση αποτελεί η πανηγυρική εκκίνηση, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο της Αρναίας το Σαββάτο 19 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. μόλις 300 μέτρα από το Λύκειο. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι η γιορτή που ετοίμασε ο Α.Ο.Θ., για τα 40 χρόνια Ράλλυ Θερμαϊκού. Έτσι με την συμπαράσταση πολλών τοπικών επαγγελματιών, το Σάββατο μετά την πανηγυρική εκκίνηση θα «στηθεί» μια γιορτή για όλους τους εμπλεκόμενους στον αγώνα.


Τέλος να πούμε πως οι ειδικές διαδρομές θα στελεχωθούν με γερανοφόρο και ασθενοφόρο από την Express Service που επί δεκαετίες είναι στο πλευρό του Α.Ο.Θ. αλλά και με ασθενοφόρα από τους Έλληνες Διασώστες και τους Εθελοντές Σαμαρείτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία «Ζωοτροφές Τριανταφύλλου» (www.triantafillou.gr) και στην οικογένεια Τριανταφύλλου που συμπαραστέκεται για άλλη μια φορά υλικοτεχνικά αλλά και οικονομικά στον Α.Ο.Θ. καθώς επίσης στην κατασκευαστική εταιρία «Τζαμπάζης Α.Ε.» (www.tzampazis-akinita.gr).

Αυτό το ραντεβού δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα. Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαρτίου θα είμαστε όλοι στην Αρναία. Εσύ;;; Γ_Π

Recent Posts

See All
bottom of page