top of page

40ο Ράλλυ Θερμαϊκού – Μετά την 4η ειδική


Με ψιλόβροχο αλλά ελάχιστα αγωνιστικά προβλήματα εξελίχθηκε το 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού μέχρι και την 4η ειδική. Τα πληρώματα ξεκίνησαν μουδιασμένα, προσπαθώντας να βρουν την χρυσή τομή καθώς οι συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες. Έτσι μετά και την δεύτερη ειδική διαδρομή οι Καραβασίλης – Κολλαράς, Σανιδάς – Τριανταφύλλου με Peugeot 106 αντίστοιχα και οι Μπεσλίδης – Νάνος με VW Golf Gti Kit Car κάνουν το 1 2 3 αφήνοντας πίσω τους περσινούς νικητές του αγώνα Μαυροδή – Κεχαγιά με Mitsubishi Lancer Evo IX. Ακόμα πιο πίσω τελείωσε το πρώτο λουπ οι Pazonen – Καράσο με Citroen C2 R2. Τα αδέρφια Κωνσταντινίδη από τα Γιαννιτσά κατάφεραν να φέρουν την πανέμορφη Citroen ZX Kit Car στην παρθενική της εμφάνιση στην 6η θέση γενικής. Την δεκάδα μετά τις πρώτες δύο ειδικές κατέλαβαν οι Ανδρεάδης – Μαυρίδης με VW Golf Gti, Τόψης – Τόψης με Mitsubishi Lancer Evo IX, Τρατσέλας – Μικρούλης και Αργυρίου – Γκάλφας με Peugeot 106 S16 αντίστοιχα.


Μετά και την 4η ειδική διαδρομή τα πράγματα άλλαξαν ελάχιστα, οι Pazonen – Καράσο πίεσαν και κατάφεραν να αναρριχηθούν στην 3η θέση γενικής. Μια θέση επάνω είναι και ο Τόψης με συνοδηγό για πρώτη φορά τον γιο Στέφανο.


Μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός μεταξύ των Σανιδά, Pazonen και Μπεσλίδη για την δεύτερη θέση. Μάχη γίνεται επίσης και για την 5η θέση καθώς ο Μαυροδής κινδυνεύει από τους Κωνσταντινίδη, Τόψη και Ανδρεάδη.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η 5η και τελευταία ειδική διαδρομή η οποία θα κρίνει πολλά καθώς οι καιρικές συνθήκες παραμένουν ίδιες ενώ οι χρόνοι μεταξύ των πληρωμάτων έχουν ελαχιστοποιηθεί.


Εγκαταλείψεις: Κωνσταντίνου – Σαρητζόγλου βλάβη σασμάν 1η ε.δ., Βάτσος – Θεοφανίδης μηχανική βλάβη 2Η Ε.Δ., Κυπαρισσάς – Τσακίρης βαλβολίνες 4η ε.δ., Πατσιάς – Τερζόπολυος παρέδωσαν καρνέ στην 1η ε.δ. , Λάκης-Καμζέλης δεν εκκίνησαν λόγω ασθένειας του συνοδηγού.




Recent Posts

See All
bottom of page