top of page

3η Ανάβαση Λιβαδίου - Το ευχαριστώ της διοίκησης


Με την ολοκλήρωση του recap των πρωταγωνιστών της 3ης Ανάβασης Λιβαδίου, ήρθε η ώρα και για το ευχαριστώ των ανθρώπων της οργάνωσης και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΘ προς όλους αυτούς οι οποίοι βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή τη διοργάνωση.


Ξεκινώντας τα πρώτα μεγάλα ευχαριστώ πάνε στην τοπική κοινωνία του Λιβαδίου και συγκεκριμένα στην ομάδα πολιτικής προστασίας και στον υπεύθυνό της κο Ηρακλή Ταυλίκο καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρό του κο Δημήτριο Γουδήρα για την μεγάλη τους βοήθεια τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.


Φυσικά ευχαριστώ πάει και στην ηγεσία του Δήμου Θέρμης, προεξάρχοντος του Δημάρχου κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο και του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Σωκράτη Σαμαρά των οποίων η βοήθειά τους υπήρξε υπερπολίτιμη. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του προέδρου της τοπικής κοινότητας κου Άρη Τσιλιπάκου ο οποίος παραχώρησε την ειδική για την ανάβαση και φυσικά την κεντρική πλατεία του χωριού για την απονομή.


Βέβαια ουδέποτε δεν έγινε αγώνας χωρίς την τεράστια υποστήριξη των χορηγών του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Μικροί και μεγάλοι χορηγοί και υποστηρικτές είναι πάντα εκεί όταν ο Όμιλος τους καλεί για να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τις διοργανώσεις του. Έτσι επικεφαλής αυτής της προσπάθειας η Interamerican, η οποία παραχώρησε το ενδιάμεσο ασθενοφόρο και γερανοφόρο όχημα προκειμένου να υπάρχουν διπλά οχήματα ασφαλείας μέσα στην διαδρομή και να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση σε περίπτωση συμβάντος. Στην αφετηρία του αγώνα στήθηκε το γερανοφόρο της εταιρίας Gentsos οδική. Παράλληλα η εταιρία Σπιτική Πίτα μαζί με την εταιρία Βίκος ανέλαβαν την παροχή σνακ και νερού στο τερματισμό για τους οδηγούς και για τους κριτές της διαδρομής, ενώ τα οπτικά Ζωγράφος και τα 22 Σουβλάκια του αγαπημένου μας Δημήτριου Εικοσιδυού ανέλαβαν ένα μεγάλο κομμάτι της οικονομικής μας υποστήριξης.


Δίπλα στον Όμιλο φυσικά βρίσκονται και όλοι οι διαφημιζόμενοι οι οποίοι, βάζοντας σε περίοδο κρίσης από το υστέρημά τους, βοήθησαν σημαντικά στην διοργάνωση και η Διοίκηση δεν μπορεί να μην τους ευχαριστήσει ονομαστικά. Αυτοί ήταν: Η εταιρία Megaman Κ. & Π. Παναγούλας, η μονάδα service του κ. Κώστα Αναγνωστάκη, η εταιρία Auto Moto Oil του Παναγιώτη Πακτίτη, το συνεργείο VAG service του Αντώνη Βουλγαράκη, τα αμορτισέρ Ταυλίκος του κ. Νεκτάριου Ταυλίκου, την ανεξάρτητη μονάδα Medicar του κ. Νίκου Παπαδόπουλου, την εταιρία PIT STOP – Νησιώτης, το Κέντρο Μπαταρίας Car House του κ. Δημήτριου Γκότση, το συνεργείο V-Control του κ. Καλφαδέλη, την εταιρία μεταχειρισμένων οχημάτων και ανταλλακτικών Δήμος, το πρατήριο καυσίμων του κ. Μενέλαου Δούμπλιου που φιλοξένησε και τα οχήματα το βράδυ του Σαββάτου, το café Sobrero του κ. Σάββα Μαυροματίδη, την εταιρία Petridis Service του κ. Αθανάσιου Πετρίδη, τις μπαταρίες Delcore του κ. Παζαρλή, το συνεργείο του κ. Ιωάννη Παστρωμά, το Jaguar Service των κ. Θωμά Ζιούτα και Γρηγόρη Σουλτογιάννη, το ιδωτικό ΚΤΕΟ Πυλαίας, το συνεργείο του κ. Παρλαπάνη, το εξειδικευμένο συνεργείο OPEL Seretakis, το Karipidis Performance Garage, το εξειδικευμένο service Mazda του Γιάννη Αμανατίδη, το συνεργείο βελτιώσεων φρένων και συμπλέκτη του κ. Τάτσιου, το συνεργείο του κ. Καραθάνου Οδυσσέα, το συνεργείο WV του κ. Θεολόγου Κοψαχείλη, το εξειδικευμένο συνεργείο κινητήρων BMW Θαλής, τα Γιαπωνέζικα Ανταλλακτικά του κ. Μπαξεβανάκη, το Falafel House και το συνεργείο του κ. Ιωάννη Μπεσλίδη.


Δεν μπρούμε να παραλείψουμε και την βοήθεια των χορηγών επικοινωνίας οι οποίοι στηρίζουν και διαφημίζουν κάθε διοργάνωση του ΑΟΘ. Αυτοί είναι: Το περιοδικό 4Τροχοί, το περιοδικό Auto - Moto και το trcoff.gr, η εφημερίδα Forza, τον FM100 και το TV100 καθώς και την εφημερίδα Go News!


Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και φυσικά η ευγνωμοσύνη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης προς τα πρόσωπά τους είναι απεριόριστη.


Ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση του Ομίλου η οποία έρχεται σύντομα και είναι μεγάλη έκπληξη!!!!!
Comments


bottom of page