top of page

20ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος – Κουμποτής Racing Team


Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των Κουμποτή – Μαυροματίδη στο 20ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος το οποίο διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Βεροίας την Κυριακή 04 Μαΐου. Το πλήρωμα, μετά και από την συμβουλή του υπεύθυνου μηχανικού Κωνσταντίνου Χρήστο, μπήκε στην μάχη με βρόχινα ελαστικά αν και η προβλεπόμενη βροχή δεν είχε αρχίσει ακόμα. Μια επιλογή που δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος καθώς τερμάτισαν το 1ο σκέλος στην 3η θέση της Γενικής Κατάταξης.


Η συνέχεια έμελλε να είναι επική καθώς στο 2ο σκέλος «άνοιξαν» οι ουρανοί και ένα μικρό λάθος θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος. Πάρα ταύτα το Peugeot 106 S16 στα χρώματα του «Γερμανού», διατήρησε την 3η θέση γενικής.


Το 3ο αποφασιστικό σκέλος έγινε σε εντελώς στεγνή επιφάνεια και καθόρισε την πρώτη τριάδα του αγώνα.


Τελικός απολογισμός για την «Κουμποτής Racing Team» η 4η θέση γενικής, μόλις 6 δευτερόλεπτα πίσω από το Honda Civic Typer R των Βαλαβάνη – Καπάρα, σε έναν αγώνα 54 αγωνιστικών χιλιομέτρων.


Όσο για τις επιμέρους κατηγορίες, επικράτησε με άνεση στις πρώτες θέσεις της F3 και της Α6, ενώ τερμάτισε στην 3η θέση της κατηγορίας F2. Νικητές του 20ου Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος οι Τζαμπάζης - Ζακχαίος με Mitsubishi Lancer Evo X, δεύτεροι οι Κωνσταντινίδης – Κάκαρης με Citroen ZX Kit Car και τρίτοι οι Βαλαβάνης – Καπάρας με Honda Civic Type R.


Επόμενος αγώνας για την «Κουμποτής Racing Team» το 43ο Ράλλυ Θερμαϊκού στις 14-15 Ιουνίου.

bottom of page