top of page

Μία... Άδεια Καρέκλα


Η εκκωφαντική σιωπή μίας άδειας καρέκλας που ανέμενε έναν εκπρόσωπο της "Αρχής" του σπόρ, στιγμάτισε μία κατά τα άλλα επιτυχημένη συνάντηση αθλητών, στελεχών και σωματείων από όλη την Ελλάδα, στο φιλόξενο χώρο της ΔΕΘ, στο σπίτι του ΑΟΘ.


Τα τρία σωματεία, ΑΟΘ, ΕΛΕΤΑ και ΛΑ ΒΟΛΟΥ, οι 120 και πλέον παριστάμενοι, μέσα σε ένα εξαιρετικά πολιτισμένο κλίμα, αναζήτησαν τις λύσεις στα προβλήματα που δημιούργησε η μονομερής και εν κρυπτώ απόφαση της ΟΜΑΕ/ΕΠΑ να αλλάξει τους κανονισμούς λίγες μόνο ημέρες απο την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς και να αυξήσει τα παράβολα συμμετοχής εν μέσω βαθαίνουσας κοινωνικοοικονομικής κρίσης.

Σταθερά πάνω από 650 χρήστες συνδεδεμένοι στη διαδικτυακή Live μετάδοση με 10 ζωντανές συνδέσεις με αθλητές και παράγοντες από όλη τη χώρα άφησαν όμως μιά παρακαταθήκη για το πώς πρέπει και πώς θα γίνονται αυτά τα πράγματα από εδώ και στο εξής.


Όσοι δεν αντιλαμβάνονται οτι ο "λαός" ξύπνησε και παραμένουν εγωϊστικά ασεβείς απέναντί του χωρίς καν να συζητούν, ή προσπαθούν με προσωπικά ρουσφέτια να εφαρμόσουν το "διαίρει και βασίλευε", βρίσκονται απλά εκτός πραγματικότητας.


Το συμπέρασμα ηχηρό: Οι αθλητές ΔΕΝ θα συμμετάσχουν σε κανένα αγώνα έως ότου η ΟΜΑΕ/ΕΠΑ τους αντιμετωπίσει όπως αρμόζει και όπως τους αξίζει.





1,359 views0 comments
bottom of page